A do të notonit në këtë pishinë?

Kjo që po shihni është pishina e parë në botë “në qiell” dhe është aq e lartë saqë do ta intrigonte çdokënd.

E balancuar mes dy ndërtesave kolektive, pishina e tejdukshme në Londër nuk do tu bënte mirë atyre që kanë problem lartësitë.

Ajo është e lartë 33 metra, 25 metra e gjatë, 5 metra e gjerë dhe 3 metra e thellë.

 

A do të notonit në këtë pishinë?