Home » Articles posted by admin (Page 3)
FRI uron fillimin e vitit të ri shkollor

FRI uron fillimin e vitit të ri shkollor »

4 Sep, 2017

Forumi Rinor Islam uron mësimdhënësit dhe nxënësit për fillimin e vitit të ri shkollor. Duke shpresuar për një fillimvit të mbarë,

Gëzuar festën e Bajramit!

Gëzuar festën e Bajramit! »

31 Aug, 2017

Në ditën e festës së Bajramit të Kurbanit ju uroj gjithë myslimanëve, sjelltë Zoti mbarësi në familjet tuaja.

Festa

Prof. Shahsivari ligjëroi temën “Islami ndërmjet parcializmit dhe objektivave univerzale”

Prof. Shahsivari ligjëroi temën “Islami ndërmjet parcializmit dhe objektivave univerzale” »

31 Aug, 2017

Forumi Rinor Islam – Dega Shkup realizoi ligjëratë me prof. Sali Shahsivarin në Info Qendrën e FRI – së, në Shkup.

Punimet studentore

Punimet studentore »

29 Aug, 2017

Punimet studentore

Departamenti i Femrës realizoi shkollë verore

Departamenti i Femrës realizoi shkollë verore »

27 Aug, 2017

Departamenti i Femrës pranë Forumit Rinor Islam – Dega Shkup në bashkëpunim me Departamentin e edukimit për të dytën herë me

FRI – Shkup realizoi piknik njëditor në kuadër të Shkollës Verore

FRI – Shkup realizoi piknik njëditor në kuadër të Shkollës Verore »

20 Aug, 2017

Në kuadër të shkollës verore me moto “Me rini të edukuar, drejt qëllimit të synuar” FRI – Shkup realizoi piknik njëditor.

Uvejs Murtezi, hafëzi më i ri nga Shkupi

Uvejs Murtezi, hafëzi më i ri nga Shkupi »

1 Aug, 2017

Uvejs Murtezi lindi më 03 shkurt 2002, në Shkup. Shkollën fillore e kreu në vendlindje, në Sh.F. “Imri Elezi, Shkup. Mësimet

“Me rini të edukuar drejt qëllimit të synuar”, shkolla verore e realizuar nga FRI – Shkup

“Me rini të edukuar drejt qëllimit të synuar”, shkolla verore e realizuar nga FRI – Shkup »

25 Jul, 2017

Departamenti i edukimit në kuadër të Forumit Rinor Islam – Dega Shkup edhe këtë vit realizoi shkollë verore nën moton “Me

FRI reagon ndaj deklaratës së deputetit Branko Manoillovski

FRI reagon ndaj deklaratës së deputetit Branko Manoillovski »

4 Jul, 2017

Forumi Rinor Islam shpreh kritikë ndaj deputetit shqiptar, Branko Manoillovski, lidhur me deklaratën e tij të fundit për miratimin e një

Me rastin e festës së Bajramit, u organizua koktej me aktivistët e Kumanovës

Me rastin e festës së Bajramit, u organizua koktej me aktivistët e Kumanovës »

27 Jun, 2017

Në këtë koktej të pranishëm ishin anëtarë, aktivistë si dhe pëfaqësues të SH.E “Vllaznia”. 

Fjalë rasti pati kryetari i