Home » Articles posted by admin (Page 569)
Muslimanët kujtojnë lindjen e Profetit Muhamed a.s.

Muslimanët kujtojnë lindjen e Profetit Muhamed a.s. »

23 Jan, 2013

Muslimanët do të shënojnë sonte natën e Mevludit, natë që shënon lindjen e profetit Muhamed a.s.

Lindja e profetit ndodhi në vitin 570.

Malajzia: Do ta ndërtojmë Palestinën

Malajzia: Do ta ndërtojmë Palestinën »

23 Jan, 2013

Malajzia ka shprehur vullnetin për të ndihmuar ekonomikisht Palestinën. Duke folur në një konferencë të përbashkët për shtyp, kryeministrat palestinez dhe malajzias floën

Hello world! »

23 Jan, 2013

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Magjistroi Muhamed Jashari

Magjistroi Muhamed Jashari »

18 Jan, 2013

Ne prani të familjarëve, miqve kolegëve e dashamirëve, me datë 16.01.2013 (e mërkurë), në hapësirat e fakultetit juridik të universitetit “shën Qirili dhe

Mbahet Kuvendi i rregullt vjetor

Mbahet Kuvendi i rregullt vjetor »

7 Jan, 2013

Këtë fundjavë (05.01.2013) në prezencë të kuvendarëve të FRI-së, kryesisë qendrore dhe pleqësisë së këtij asociacioni, FRI i zhvilloi punimet kuvendi i regullt

Forumi Rinor Islam, dega në Kërçovë realizoi me sukses Kuvendin e saj vjetor

Forumi Rinor Islam, dega në Kërçovë realizoi me sukses Kuvendin e saj vjetor »

31 Dec, 2012

Më datë 29.12.2012 e shtunë, FRI-dega në Kërçovë, në hapsirat e zyrave të veta realizoi me sukses Kuvendin e rregullt vjetor para kuvendarëve

Sektori i Femrës pranë FRI-së realizoi seminar edukativ

Sektori i Femrës pranë FRI-së realizoi seminar edukativ »

31 Dec, 2012

Më datë 29 Dhjetor Sektori i Femrës pranë FRI-së realizoi seminar edukativ me moto:”Rëndësia e veprimtarisë së femrës në Islam”, në Kafeklubin FRI

Forumi Rinor Islam Dega Tetovë organizoi Kuvendin e Dytë

Forumi Rinor Islam Dega Tetovë organizoi Kuvendin e Dytë »

31 Dec, 2012

Më 29.12.2012 (e Shtunë) në zyrat e saja në Tetovë, Forumi Rinor Islam – Dega Tetovë, mbajti kuvendin vjetor. Në këtë kuvend u

Në lokalet e FRI-së në Shkup u mbajtë tribunë

Në lokalet e FRI-së në Shkup u mbajtë tribunë »

31 Dec, 2012

Meqenësë se para disa disa ditëve nëpër media ndërkombëtare me të madhe u  përfol se njerëzmit i është afruar fundi, dhe se i

Trajnimi: Aftësitë komunikuese gjatë performimeve publike

Trajnimi: Aftësitë komunikuese gjatë performimeve publike »

31 Dec, 2012

Me datë 29.12.2012, në lokalet e Kafe Klub FRI – Shkup u realizua edhe trajnimi i tretë në kuadër të projektit “Edukohu, debato!”