Home » Articles posted by admin (Page 570)
Forumi Rinor Islam, dega në Kërçovë realizoi me sukses Kuvendin e saj vjetor

Forumi Rinor Islam, dega në Kërçovë realizoi me sukses Kuvendin e saj vjetor »

31 Dec, 2012

Më datë 29.12.2012 e shtunë, FRI-dega në Kërçovë, në hapsirat e zyrave të veta realizoi me sukses Kuvendin e rregullt vjetor para kuvendarëve

Sektori i Femrës pranë FRI-së realizoi seminar edukativ

Sektori i Femrës pranë FRI-së realizoi seminar edukativ »

31 Dec, 2012

Më datë 29 Dhjetor Sektori i Femrës pranë FRI-së realizoi seminar edukativ me moto:”Rëndësia e veprimtarisë së femrës në Islam”, në Kafeklubin FRI

Forumi Rinor Islam Dega Tetovë organizoi Kuvendin e Dytë

Forumi Rinor Islam Dega Tetovë organizoi Kuvendin e Dytë »

31 Dec, 2012

Më 29.12.2012 (e Shtunë) në zyrat e saja në Tetovë, Forumi Rinor Islam – Dega Tetovë, mbajti kuvendin vjetor. Në këtë kuvend u

Në lokalet e FRI-së në Shkup u mbajtë tribunë

Në lokalet e FRI-së në Shkup u mbajtë tribunë »

31 Dec, 2012

Meqenësë se para disa disa ditëve nëpër media ndërkombëtare me të madhe u  përfol se njerëzmit i është afruar fundi, dhe se i

Trajnimi: Aftësitë komunikuese gjatë performimeve publike

Trajnimi: Aftësitë komunikuese gjatë performimeve publike »

31 Dec, 2012

Me datë 29.12.2012, në lokalet e Kafe Klub FRI – Shkup u realizua edhe trajnimi i tretë në kuadër të projektit “Edukohu, debato!”

Projekti “Edukohu, debato!” – “Si ti përmirësojmë aftësitë prezantuese – teknikat e Steve Jobs-it”

Projekti “Edukohu, debato!” – “Si ti përmirësojmë aftësitë prezantuese – teknikat e Steve Jobs-it” »

23 Dec, 2012

Sot me datë 22.12.2012 u mbyll java e III-të e projektit “Edukohu, debato!” që organizohet nga Forumi Rinor Islam dhe Qendra “RACIO” .

U mbajt kuvendi vjetor i FRI-së Dega Shkup

U mbajt kuvendi vjetor i FRI-së Dega Shkup »

16 Dec, 2012

Me datë 15.12.2012 në lokalet e FRI-së në Shkup, u zhvilluan punimet e kuvendit të parë për mandatin 2011-2015 të FRI-së dega Shkup.