Home » Articles posted by Emine Haxhiu
“Objektivat e një femre të suksesshme”

“Objektivat e një femre të suksesshme” »

20 Oct, 2015

Përskaj të gjitha privilegjeve që i gëzon faktori femër në shoqëri, privilegje dhe përparësi që nuk duhet anashkaluar nga njëra anë, sikurse përgjegjësitë

“Me propozim  pa zgjidhje”

“Me propozim pa zgjidhje” »

22 Jan, 2015

“O Zoti im, ma zgjëro mua gjoksin tim dhe mi lehtëso mua punët e mia, largo pengesat nga gjuha ime ashtu që të

“Maqedonia në Luftën e vitit 2014”

“Maqedonia në Luftën e vitit 2014” »

11 Sep, 2014

Organizimi i botes moderne eshte mbi luften e cila nuk nenkupton terror qe ushtron njeri shtet  mbi popullaten e dobet te nje shteti

“Shtet i ëndrrave të varfëra e rrugaçëve të pasur”

“Shtet i ëndrrave të varfëra e rrugaçëve të pasur” »

18 Aug, 2014

“O Zot im, ma zgjero mua gjoksin tim dhe mi lehtëso mua punët e mia, largo pengesat nga gjuha ime ashtu që të