Banderolat e Ramazanit edhe sivjet zbukuruan qytetin e Kumanovës

Edhe këtë vit, qyteti i Kumanovës u zbukurua me banderola, per nder të muajit të shenjtë të Ramazanit.

Banderolat përmbajnë moto të ndryshme, si: “Ramazani, muaji i vetëdijesimit”, “Ramazani, muaji i mirësisë” si dhe “Ramazani, muaji i freskisë shpirtërore”.

Vendosja e banderolave bëhet disa vite me radhë dhe me këtë, FRI- Kumanovë, ka për qëllim nxjerrjen në pah të qëllimeve, e mirësive të ndryshme të këtij muaji të shenjtë. 

banderolat

Të ngjajshme