Home » Artikuj (Page 30)

Artikuj

Si shkatërrohen shtetet

Si shkatërrohen shtetet »

24 Jan, 2013

Sundimi i sulltanit Sulejman Kanuni, sipas mendimit të historianëve, konsiderohet si epoka e

Ushtari trim dhe i fisëm

Ushtari trim dhe i fisëm »

24 Jan, 2013

Togeri Casey, i cili më vonë u bë guvernator i përgjithshëm i Australisë,

Cilët Islamistë? Religjioni dhe lufta civile siriane

Cilët Islamistë? Religjioni dhe lufta civile siriane »

24 Jan, 2013

Siria është shndërruar kapitulli më i përgjakshëm i Pranverës Arabe. Është llogaritur se

Për jetën dhe dashurinë

Për jetën dhe dashurinë »

24 Jan, 2013

Ndonjëherë ne përdorim të njëjtat fjalë, por nuk themi të njëjtat gjëra. Rruga