Home » Bota (Page 142)

Bota

Asadin e “tradhton” edhe e ëma

Asadin e “tradhton” edhe e ëma »

29 Jan, 2013

E ëma e Presidentit sirian, Bashar Al-Asad, Aniseh Makhloufi dhe rrethi i saj

Saraçini nënshkroi bashkëpunimin mes Maqedonisë dhe Katarit

Saraçini nënshkroi bashkëpunimin mes Maqedonisë dhe Katarit »

28 Jan, 2013

Ministri i Ekonomisë Valon Saraçini, gjatë qëndrimit në Katar, si pjesë e delegacionit

Palestinezët mund ta padisin Izraelin

Palestinezët mund ta padisin Izraelin »

24 Jan, 2013

Palestinezët thonë se nuk kanë ndonjë zgjidhje tjetër, pos që ta dërgojnë Izraelin

Muslimanët kujtojnë lindjen e Profetit Muhamed a.s.

Muslimanët kujtojnë lindjen e Profetit Muhamed a.s. »

23 Jan, 2013

Muslimanët do të shënojnë sonte natën e Mevludit, natë që shënon lindjen e

Malajzia: Do ta ndërtojmë Palestinën

Malajzia: Do ta ndërtojmë Palestinën »

23 Jan, 2013

Malajzia ka shprehur vullnetin për të ndihmuar ekonomikisht Palestinën. Duke folur në një