Home » Bota (Page 3)

Bota

Britani: Taksisti musliman i kthen pronarit çantën me 10 mijë funte!

Britani: Taksisti musliman i kthen pronarit çantën me 10 mijë funte! »

1 Apr, 2015

Taksisti Muhammed Nisar nga Britania ka merituar vëmendjen e opinionit sepse një myshteriu

Depatamenti për Fetva, hap i madh në drejtimin e duhur

Depatamenti për Fetva, hap i madh në drejtimin e duhur »

1 Apr, 2015

Konstituohet Departamenti për Fetva pranë UISHZ

DEPARTAMENTI PËR FETVA, HAP I MADH, NË

Jeta e profetit Muhamed në dritën e njohurive të reja

Jeta e profetit Muhamed në dritën e njohurive të reja »

29 Mar, 2015

Nën moton „Të njohim më mirë profetin Muhammed a.s.“ Unioni i Imamëve Shqiptarë

Shqiptarët e Spitalit të Bazelit

Shqiptarët e Spitalit të Bazelit »

29 Mar, 2015

Për Kërçovën, për herë të parë kisha dëgjuar para 60 vjetësh, derisa jetoja

S’ka më matematikë në Finlandë

S’ka më matematikë në Finlandë »

25 Mar, 2015

Finlanda është një nga shtetet që ka sistemin më të fortë edukativ dhe

Zvicër, të huajt fitojnë më së shumti

Zvicër, të huajt fitojnë më së shumti »

25 Mar, 2015

“Movehub”, një faqe interneti që ofron informacion për ata që kanë kërkuar të

Njihuni me këtë gjeni 3 vjeç

Njihuni me këtë gjeni 3 vjeç »

24 Mar, 2015

Ndërsa shumica e 3-vjeçarëve përpiqen në dyqane për të gjetur lodrën e apo

Në parlamentin holandez shpërndahen kopje të përkthimit të Kuranit

Në parlamentin holandez shpërndahen kopje të përkthimit të Kuranit »

24 Mar, 2015

Në mesin e ligjvënësve në parlamentin e Holandës janë shpërndarë kopje të përkthimit

Miratohet Xhamia moderne në Kopenhagen, Danimarkë

Miratohet Xhamia moderne në Kopenhagen, Danimarkë »

24 Mar, 2015

Komuna e Kopenhagës ka miratuar planet për ndërtimin e një xhamie të re,

Këto janë 100 universitetet më të mira në botë

Këto janë 100 universitetet më të mira në botë »

15 Mar, 2015

Në listën më të re të universiteteve më të mira në botë, dominojnë