Home » Dita Botërore e Mbulesës

Dita Botërore e Mbulesës

Mbulesa ime, ajo që më hapi portat e mirësisë

Mbulesa ime, ajo që më hapi portat e mirësisë »

1 Feb, 2017

Emira Rexhepi, studente e albanologjisë

Çastet e lumtura vijnë nga moskujtimi

Shamia, përtej përfaqësimit të përkatësisë sime fetare

Shamia, përtej përfaqësimit të përkatësisë sime fetare »

1 Feb, 2017

Kujtesa Xheladini, studente e filozofisë

Sokrati pati pohuar se nocionet e

Mbulesa ime, kurorë e krenarisë

Mbulesa ime, kurorë e krenarisë »

31 Jan, 2017

Isra Sherifi, studente e stomatologjisë

Ështe e lehtë ta mbushim trupin,

Mbulesa, krahu im i djathtë

Mbulesa, krahu im i djathtë »

31 Jan, 2017

Azra Saliu, studente

Çdo adhurim që kryen tregon se në cilën

Liri, kur unë vendos çfarë të shfaq para tjerëve

Liri, kur unë vendos çfarë të shfaq para tjerëve »

30 Jan, 2017

Jetmire Ismaili, filologe

Mbulesa, një pëlhurë mbi kokën time që

Mbulesa ime, shtytje për formimin dhe afirmimin tim

Mbulesa ime, shtytje për formimin dhe afirmimin tim »

30 Jan, 2017

Meral Halili, studente

Femra nё Islam ёshtё e çmuar qё nё

Mbulesa ime, nuk është nga imponimi, por nga dashuria e adhurimi

Mbulesa ime, nuk është nga imponimi, por nga dashuria e adhurimi »

29 Jan, 2017

Ajla Xhemaili, studente e mjekësisë

Mbulesa është një adhurim e

Mbulesa, shenjë e lirisë

Mbulesa, shenjë e lirisë »

28 Jan, 2017

Mide Emini, mësimdhënëse e informatikës

Jetojmë në një kohë ku jo

Mbulesa, ajo që ringjalli zemrën time

Mbulesa, ajo që ringjalli zemrën time »

27 Jan, 2017

Minever Toçi, studente

14 maj 2013, ishte dita kur zemra ime

Mbulesa, përgjegjësi për të qenë pjesë aktive e shoqërisë

Mbulesa, përgjegjësi për të qenë pjesë aktive e shoqërisë »

26 Jan, 2017

Emine Alimi, nxënëse

Në jetë, njeriu gjithmonë duhet të punojë dhe