Home » Featured
Gëzuar festën e Bajramit!

Gëzuar festën e Bajramit! »

31 Aug, 2017

Në ditën e festës së Bajramit të Kurbanit ju uroj gjithë

Ëndërro dhe vlerësoji gjërat më të shtrenjta në jetë!

Ëndërro dhe vlerësoji gjërat më të shtrenjta në jetë! »

26 Apr, 2017

Jetmire Ferati, fituese e projektit “Talentium”, 2016/2017

Që nga

Mbulesa ime, ajo që më hapi portat e mirësisë

Mbulesa ime, ajo që më hapi portat e mirësisë »

1 Feb, 2017

Emira Rexhepi, studente e albanologjisë

Çastet e lumtura vijnë nga moskujtimi

Shamia, përtej përfaqësimit të përkatësisë sime fetare

Shamia, përtej përfaqësimit të përkatësisë sime fetare »

1 Feb, 2017

Kujtesa Xheladini, studente e filozofisë

Sokrati pati pohuar se nocionet e

Mbulesa ime, kurorë e krenarisë

Mbulesa ime, kurorë e krenarisë »

31 Jan, 2017

Isra Sherifi, studente e stomatologjisë

Ështe e lehtë ta mbushim trupin,

Mbulesa, krahu im i djathtë

Mbulesa, krahu im i djathtë »

31 Jan, 2017

Azra Saliu, studente

Çdo adhurim që kryen tregon se në cilën

Liri, kur unë vendos çfarë të shfaq para tjerëve

Liri, kur unë vendos çfarë të shfaq para tjerëve »

30 Jan, 2017

Jetmire Ismaili, filologe

Mbulesa, një pëlhurë mbi kokën time që

Mbulesa ime, shtytje për formimin dhe afirmimin tim

Mbulesa ime, shtytje për formimin dhe afirmimin tim »

30 Jan, 2017

Meral Halili, studente

Femra nё Islam ёshtё e çmuar qё nё

Mbulesa ime, nuk është nga imponimi, por nga dashuria e adhurimi

Mbulesa ime, nuk është nga imponimi, por nga dashuria e adhurimi »

29 Jan, 2017

Ajla Xhemaili, studente e mjekësisë

Mbulesa është një adhurim e

Mbulesa, shenjë e lirisë

Mbulesa, shenjë e lirisë »

28 Jan, 2017

Mide Emini, mësimdhënëse e informatikës

Jetojmë në një kohë ku jo