Home » Featured (Page 2)
Mbulesa, ajo që ringjalli zemrën time

Mbulesa, ajo që ringjalli zemrën time »

27 Jan, 2017

Minever Toçi, studente

14 maj 2013, ishte dita kur zemra ime

Mbulesa, përgjegjësi për të qenë pjesë aktive e shoqërisë

Mbulesa, përgjegjësi për të qenë pjesë aktive e shoqërisë »

26 Jan, 2017

Emine Alimi, nxënëse

Në jetë, njeriu gjithmonë duhet të punojë dhe

Mbulesa, shenjë e bindjes sime

Mbulesa, shenjë e bindjes sime »

25 Jan, 2017

Mirvete Musliu, sociologe

S’do mend se paradokset ekzistojnë gjithmonë në

Mbulesa, mirësi dhe edukim

Mbulesa, mirësi dhe edukim »

25 Jan, 2017

Hamdije Jonuzi, studente e psikologjisë

Për të dhënë një mendim

Mbulesa, kështjellë që theu paragjykimet

Mbulesa, kështjellë që theu paragjykimet »

24 Jan, 2017

Ajshe Emini, mësimdhënëse e gjuhës angleze

Nuk mund ta mohojmë faktin

Mbrohem para se të lëndohem

Mbrohem para se të lëndohem »

23 Jan, 2017

Zuljeta Fetai, profesoreshë e kimisë

Mbrojtja është preventiva më e

Virtytshmëria rrezatuese e femrës me mbulesë

Virtytshmëria rrezatuese e femrës me mbulesë »

22 Jan, 2017

Hanife Jonuzi, pedagoge e diplomuar

Dielli nuk e humb bukurinë kur

Të përkushtuara vendosmërisht në identitetin tonë, kështu gjetëm lumturinë

Të përkushtuara vendosmërisht në identitetin tonë, kështu gjetëm lumturinë »

21 Jan, 2017

Edina Mici, psikologe

Identiteti është elementi kryesor i njeriut, përmes të

Kjo botë do të mbetet gjithmonë e brishtë, karshi vendosmërisë së një trimneshe

Kjo botë do të mbetet gjithmonë e brishtë, karshi vendosmërisë së një trimneshe »

20 Jan, 2017

Zubejda Murtezi, ekonomiste e diplomuar

Çdo thellësi është e errët përveç