Home » Fetva

Fetva

Bota e xhindëve, fakte dhe iluzione

Bota e xhindëve, fakte dhe iluzione »

27 Feb, 2016

Sheriati dhe jeta. Kanali Alxhazira

Njerëzit dhe xhindet Kufiri i marrëdhënieve mes njeriut

Horoskopi, realitet apo imagjinatë?

Horoskopi, realitet apo imagjinatë? »

2 Jan, 2016

SHUMË REVISTA DHE GAZETA NDAJNË NJË PJESË TË HAPËSIRËS SË VETË – NJË

NGRËNIA E PASURISË SË GRUAS

NGRËNIA E PASURISË SË GRUAS »

31 Dec, 2015

PYETJA: A i lejohet burrit që tërë rrogën e tij t’ua dërgojë të

Namazi pa ezan dhe pa ikamet

Namazi pa ezan dhe pa ikamet »

17 Dec, 2015

PYETJA: A ben mekat ai qe falet pa ezan dhe pa ikamet, pasi

Çdo gjë e re nuk është bidat (verifikimi i disa gjërave te dites së xhuma që pretendohet se janë bidate)

Çdo gjë e re nuk është bidat (verifikimi i disa gjërave te dites së xhuma që pretendohet se janë bidate) »

14 Dec, 2015

PYETJA: Dita e xhuma, pa dyshim, është dita më e mirë e javës.

Vizita e prindërve jomusliman

Vizita e prindërve jomusliman »

18 Nov, 2015

Pyetja: A lejohet që burri musliman ta ndalojë në mënyrë të prerë gruan

Veshja e ligjësuar për femrën muslimane

Veshja e ligjësuar për femrën muslimane »

16 Nov, 2015

PYETJA: Çfarë është dispozita e veshjes së rrobave të shkurta për femrën, a

Pendimi dhe gjynahet e mëdha

Pendimi dhe gjynahet e mëdha »

21 Oct, 2015

PYETJA: Cili është mendimi juaj rreth personit që kryen gjynahet të cilat do

Kush duhet të kryejë haxhin para, nëna apo djali?

Kush duhet të kryejë haxhin para, nëna apo djali? »

31 Aug, 2015

Pyetje:”Unë dhe nëna nuk e kemi kryer haxhin deri tani. Unë i kam

Haxhi me para të depozituara në një bankë me kamatë

Haxhi me para të depozituara në një bankë me kamatë »

30 Aug, 2015

Pyetje:”Babai im është i sëmurë, i paralizuar dhe ka depozituar kursimet e tij