Home » Fetva (Page 18)

Fetva

A do të shkojë Isai a.s. në Meke, apo do të ngelet vetëm në Sham?

A do të shkojë Isai a.s. në Meke, apo do të ngelet vetëm në Sham? »

24 Jan, 2013

Po, Isai a.s., pasi të zbret, ashtu siç ka treguar për këtë Muhamedi

Dalja e Jexhuxhit dhe Mexhuxhit është prej shenjave të mëdha të Kijametit

Dalja e Jexhuxhit dhe Mexhuxhit është prej shenjave të mëdha të Kijametit »

24 Jan, 2013

Dalja e Jexhuxhit dhe Mexhuxhit është prej shenjave të mëdha të Kijametit. Dalja