Home » Fetva (Page 2)

Fetva

Haxhi për babanë e vdekur që nuk falej

Haxhi për babanë e vdekur që nuk falej »

30 Aug, 2015

Pyetje:”Vitin e kaluar kreva Haxhin për veten time. Katër vite më parë, më

A mund ta kryej haxhin për dikë që është gjallë ende?

A mund ta kryej haxhin për dikë që është gjallë ende? »

29 Aug, 2015

PYETJA: Babai im ka punuar në perëndim dhe ka pension të lartë prej

Gruaja në haxh

Gruaja në haxh »

28 Aug, 2015

PYETJA: Unë kam vendosur këtë vit ta bëj haxhin, por në bazë të

A është e vërtetë se bedeli në haxh nuk ka vlerë?

A është e vërtetë se bedeli në haxh nuk ka vlerë? »

27 Aug, 2015

PYETJA: Unë shkova bedel për babain tim vitin e kaluar, por kur u

A lejohet me ju dhënë ujë zemzemi jomuslimanëve?

A lejohet me ju dhënë ujë zemzemi jomuslimanëve? »

26 Aug, 2015

PYETJA: Ne jemi në perendim, dhe pasi që u kthyem prej haxhi, një

Harresa gjatë haxhit?

Harresa gjatë haxhit? »

25 Aug, 2015

PYETJA:Në haxh ndodhi që e mbulova kokën nga harresa, sepse isha në autobus

As Haxhi dhe as xhihadi nuk të lirojnë prej hakeve që ke ndaj njerëzve

As Haxhi dhe as xhihadi nuk të lirojnë prej hakeve që ke ndaj njerëzve »

20 Aug, 2015

Dr.Jusuf el-Kardavi

Dijetarët kanë thënë:Haxhi i fshinë mëkatet të cilat janë bërë ndaj

A lejohet të marr borxh për të kryer Haxhin?

A lejohet të marr borxh për të kryer Haxhin? »

19 Aug, 2015

Pyetje:”Shumë njerëz nuk e posedojnë shumën e duhur për të kryer Haxhin, por

Falsifikimi i raportit mjekësor për të vajtur në Haxh

Falsifikimi i raportit mjekësor për të vajtur në Haxh »

19 Aug, 2015

Falsifikimi i raportit mjekësor për të vajtur në Haxh

Pyetje:”Në përgjithësi, institucionet që

Si të veprohet me mjetet e ngelura nga operacioni?

Si të veprohet me mjetet e ngelura nga operacioni? »

30 Jul, 2015

PYETJA: Një shok duhej të bën një operacion jashta shtetit. Operacioni kushtonte shume