Home » Fjala e Kryetarit

Fjala e Kryetarit

Gëzuar festën e Bajramit!

Gëzuar festën e Bajramit! »

31 Aug, 2017

Në ditën e festës së Bajramit të Kurbanit ju uroj gjithë

Hixhreti – epoka e mëvetësisë për myslimanët

Hixhreti – epoka e mëvetësisë për myslimanët »

13 Oct, 2016

Në emër të All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

Ishte pikërisht hixhreti që Islamin

Etja për dituri – udhërrëfyes drejt ndriçimit

Etja për dituri – udhërrëfyes drejt ndriçimit »

31 Aug, 2016

“Dhe thuaj: Zoti im, më shto dituri!” (Kuran, 20:114)

Mrekullia e

Ramazani, muaji i vetëdijesimit

Ramazani, muaji i vetëdijesimit »

5 Jun, 2016

Ramazani, muaji i nëntë i kalendarit hënor, bashkon gjithë besimtarët myslimanë, në

Mesazh i kryetarit të FRI-së për 28 nëntorin, Ditën e flamurit

Mesazh i kryetarit të FRI-së për 28 nëntorin, Ditën e flamurit »

28 Nov, 2015

Si njëra ndër ngjarjet më të ndritura të historisë shqiptare, Dita e flamurit

Reagim lidhur me ngjarjet e fundit në Paris

Reagim lidhur me ngjarjet e fundit në Paris »

16 Nov, 2015

Ngjarjet e fundit në Paris, ku mbetën të vdekur një numër i madh

Mesazhi i kryetarit të FRI-së për Vitin e Ri Islam, Hixhri 1437

Mesazhi i kryetarit të FRI-së për Vitin e Ri Islam, Hixhri 1437 »

14 Oct, 2015

Në emër të Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

Falënderimet i takojnë Allahut, përshëndetjet qofshin për

Mesazhi i kryetarit të FRI-së për festën e Bajramit të Kurbanit

Mesazhi i kryetarit të FRI-së për festën e Bajramit të Kurbanit »

23 Sep, 2015

Në emër të Allahut Mëshiruesit Mëshirëbërësit,

Falënderimi i takon All-llahut, përshëndetjet qofshin mbi

RAMAZANI, NJË MUAJ NDRYSHE

RAMAZANI, NJË MUAJ NDRYSHE »

21 Jun, 2015

Individët dhe bashkësitë e kanë të njohur nga tradita se, në raste të