Home » Lajme

Lajme

Artrim Qamili, shqiptari që u zgjodh ligjëruesi më i mirë në Turqi

Artrim Qamili, shqiptari që u zgjodh ligjëruesi më i mirë në Turqi »

25 Nov, 2017

Vite më parë, Artrim Qamili, është dekoruar nga FRI në mesin e

Uvejs Murtezi, hafëzi më i ri nga Shkupi

Uvejs Murtezi, hafëzi më i ri nga Shkupi »

1 Aug, 2017

Uvejs Murtezi lindi më 03 shkurt 2002, në Shkup. Shkollën fillore

Ertan Shakiri i dhuroi dhuratë mysafirit nga Turqia si dhe kryetarit të FRI – së

Ertan Shakiri i dhuroi dhuratë mysafirit nga Turqia si dhe kryetarit të FRI – së »

21 Dec, 2016

Në kuadër të fushatës “Ta njohim Muhamedin a.s” Forumi Rinor Islam –

Fondacioni ALBIZ shpall konkurs për programin “Bursa për nxënës dhe student për vitin shkollor dhe akademik 2016/2017”.

Fondacioni ALBIZ shpall konkurs për programin “Bursa për nxënës dhe student për vitin shkollor dhe akademik 2016/2017”. »

10 Nov, 2016

Fondacioni Albiz me realizimin e programit ‘Bursa për nxënës dhe studentë’, prioritet dhe

Konaku i Bahri Ganijit, vendthemelimi i Universitetit Shqiptar

Konaku i Bahri Ganijit, vendthemelimi i Universitetit Shqiptar »

16 Oct, 2016

Forumi Rinor Islam në mes dekorimeve të personaliteteve dhe organizatave me kontribut

Përskaj nevojave të veçanta, ndër më të suksesshmit e këtij viti edhe Valoni dhe Valmira

Përskaj nevojave të veçanta, ndër më të suksesshmit e këtij viti edhe Valoni dhe Valmira »

15 Oct, 2016

Në manifestimin e Hixhrit të këtij viti, Forumi Rinor Islam për të

Hafizi më i ri i vitit, trembëdhjetë vjeçari nga Tetova

Hafizi më i ri i vitit, trembëdhjetë vjeçari nga Tetova »

14 Oct, 2016

Çmimi Hafizi më i ri i vitit, të cilin Forumi Rinor Islam

Doc. Dr. Drita Mahmuti Fazlija fitoi çmimin “Shkencëtari i vitit”

Doc. Dr. Drita Mahmuti Fazlija fitoi çmimin “Shkencëtari i vitit” »

14 Oct, 2016

Pas konkursit të publikuar nga Forumi Rinor Islam për çmimin “Shkencëtari i vitit”

22 Shtatori, Dita botërore pa makina

22 Shtatori, Dita botërore pa makina »

22 Sep, 2016

Autor: Prof dr. Afrim Osmani – ambientalist

22 shtatori është një

Në Mbretërinë e Bashkuar doktoron myslimanja nëntëmbëdhjetë vjeçare

Në Mbretërinë e Bashkuar doktoron myslimanja nëntëmbëdhjetë vjeçare »

15 Jul, 2016

Fahma Mohamed do të jetë femra myslimane më e re që do të