Home » Lajme (Page 2)

Lajme

Shtatë vjeçarja nga Anglia për dy vite bëhet hafize e Kuranit

Shtatë vjeçarja nga Anglia për dy vite bëhet hafize e Kuranit »

31 Jan, 2016

Maariya nga Lutoni, Angli, është bërë hafize e Kuranit për dy vite edhe

Liqeni ku dielli lind dhe perëndon ndryshe

Liqeni ku dielli lind dhe perëndon ndryshe »

29 Jan, 2016

Liqeni Isikli në provincën Denizli të Turqisë dhuron pamje spektakolare në kohë të

Shejh Karadavi, Sisit dhe argatëve të tij: “Largohuni..lëreni Egjiptin të lire”

Shejh Karadavi, Sisit dhe argatëve të tij: “Largohuni..lëreni Egjiptin të lire” »

25 Jan, 2016

Në një paraqitje televizive me rastin e përvjetorit të pestë të revulucionit egjiptian

Egjipt, Vëllazëria Muslimane thërret në revolucion të ri

Egjipt, Vëllazëria Muslimane thërret në revolucion të ri »

25 Jan, 2016

KAJRO (AA) – Në qytetet e ndryshme të Egjiptit u organizuan demonstrata

Mbahet simpoziumi shkencorë ‘’10 vjet pa hoxhë Jakup Asipin’’

Mbahet simpoziumi shkencorë ‘’10 vjet pa hoxhë Jakup Asipin’’ »

7 Jan, 2016

Shoqata edukative ‘’Vllaznia’’ ka organizuar simpoziumin shkencor ‘’10 vjet pa hoxhë Jakup Asipin’’

Oraret e provimeve në Britani të nxënësve muslimanë do të rregullohen sipas Ramazanit

Oraret e provimeve në Britani të nxënësve muslimanë do të rregullohen sipas Ramazanit »

7 Jan, 2016

Muaji i shenjtë i Ramazanit nis këtë vit në ditët e para të

VIDEO/ Hanë barë për të mbijetuar, qyteti tragjik i Sirisë

VIDEO/ Hanë barë për të mbijetuar, qyteti tragjik i Sirisë »

7 Jan, 2016

Miliona kanë ikur, por disa nuk kanë mundur! Ata po vuajnë urie dhe

Erdogan: Koha për përgjigje ndaj politikanëve si terroristë

Erdogan: Koha për përgjigje ndaj politikanëve si terroristë »

6 Jan, 2016

Presidenti i Republikës së Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, theksoi se në Turqi nuk

Paqja dëshira e vetme e refugjatëve sirianë në vitin 2016

Paqja dëshira e vetme e refugjatëve sirianë në vitin 2016 »

31 Dec, 2015

Lufta qytetare në Siri e cila ka hyrë në vitin e saj të

Hoxha nga Kumanova, Nehat Ismaili, bëhet pjesë e Organizatës Evropiane për Qendrat Islame

Hoxha nga Kumanova, Nehat Ismaili, bëhet pjesë e Organizatës Evropiane për Qendrat Islame »

2 Dec, 2015

Me një dekret nga ana e anëtarësisë së Mexhlisit Shura të Organizatës Evropiane