Home » Lajme FRI

Lajme FRI

Njihuni me Muhamedin (a.s.), udhëzuesin për kërkim të diturisë

Njihuni me Muhamedin (a.s.), udhëzuesin për kërkim të diturisë »

14 Dec, 2017

Departamenti i Femrës pranë Forumit Rinor Islam – Dega Tetovë, për

Në Kumanovë u mbajt seminari njëditor me moton “Rrugëtimi drejt Zotit”

Në Kumanovë u mbajt seminari njëditor me moton “Rrugëtimi drejt Zotit” »

11 Dec, 2017

Forumi Rinor Islam – dega Kumanovë realizoi seminar njëditor me moton

Hoxhë Hasan Baftijari ligjëroi në qendrën rinore në Tetovë

Hoxhë Hasan Baftijari ligjëroi në qendrën rinore në Tetovë »

7 Dec, 2017

Në qendrën rinore të Forumit Rinor Islam në Tetovë u mbajtë

Vazhdon cikli i ligjëratave në Shkup

Vazhdon cikli i ligjëratave në Shkup »

6 Dec, 2017

Departamenti i Femrës pranë Forumit Rinor Islam – Dega Shkup realizoi

Në Tetovë, FRI ndau dhurata e ëmbëlsira për fëmijët me nevoja të veçanta

Në Tetovë, FRI ndau dhurata e ëmbëlsira për fëmijët me nevoja të veçanta »

5 Dec, 2017

Forumi Rinor Islam – Dega Tetovë në bashkëpunim me Departamentin e Femrës me

Gëzuar Ditën e Flamurit!

Gëzuar Ditën e Flamurit! »

28 Nov, 2017

Forumi Rinor Islam uron të gjithë shqiptarët me rastin e 28 nëntorit, festës më madhështore

Urime Ditën e Alfabetit!

Urime Ditën e Alfabetit! »

22 Nov, 2017

Forumi Rinor Islam uron gjithë shqiptarët me rastin e 22 nëntorit,

Kryetari i komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, mirëpriti në takim anëtarët e FRI-së

Kryetari i komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, mirëpriti në takim anëtarët e FRI-së »

21 Nov, 2017

Në këtë takim morën pjesë përfaqësues të FRI-së në Kumanovë dhe

Sumeje Peza ligjëroi temën e rradhës

Sumeje Peza ligjëroi temën e rradhës »

7 Nov, 2017

Departamenti i Femrës pranë Forumit Rinor Islam – Dega Shkup realizoi ligjëratën e

FRI shpalli shkencëtarin e vitit

FRI shpalli shkencëtarin e vitit »

28 Oct, 2017

Forumi Rinor Islam, pas konkursit të shpallur edhe këtë vit, në kuadër të