Home » Lajme FRI (Page 3)

Lajme FRI

Prof. Shahsivari ligjëroi temën “Islami ndërmjet parcializmit dhe objektivave univerzale”

Prof. Shahsivari ligjëroi temën “Islami ndërmjet parcializmit dhe objektivave univerzale” »

31 Aug, 2017

Forumi Rinor Islam – Dega Shkup realizoi ligjëratë me prof. Sali

Departamenti i Femrës realizoi shkollë verore

Departamenti i Femrës realizoi shkollë verore »

27 Aug, 2017

Departamenti i Femrës pranë Forumit Rinor Islam – Dega Shkup në

FRI – Shkup realizoi piknik njëditor në kuadër të Shkollës Verore

FRI – Shkup realizoi piknik njëditor në kuadër të Shkollës Verore »

20 Aug, 2017

Në kuadër të shkollës verore me moto “Me rini të edukuar,

Uvejs Murtezi, hafëzi më i ri nga Shkupi

Uvejs Murtezi, hafëzi më i ri nga Shkupi »

1 Aug, 2017

Uvejs Murtezi lindi më 03 shkurt 2002, në Shkup. Shkollën fillore

“Me rini të edukuar drejt qëllimit të synuar”, shkolla verore e realizuar nga FRI – Shkup

“Me rini të edukuar drejt qëllimit të synuar”, shkolla verore e realizuar nga FRI – Shkup »

25 Jul, 2017

Departamenti i edukimit në kuadër të Forumit Rinor Islam – Dega

FRI reagon ndaj deklaratës së deputetit Branko Manoillovski

FRI reagon ndaj deklaratës së deputetit Branko Manoillovski »

4 Jul, 2017

Forumi Rinor Islam shpreh kritikë ndaj deputetit shqiptar, Branko Manoillovski, lidhur

Me rastin e festës së Bajramit, u organizua koktej me aktivistët e Kumanovës

Me rastin e festës së Bajramit, u organizua koktej me aktivistët e Kumanovës »

27 Jun, 2017

Në këtë koktej të pranishëm ishin anëtarë, aktivistë si dhe pëfaqësues

Me ilahi, tekbire e salavate, u mirëprit festa e Bajramit të Fitrit në Kumanovë

Me ilahi, tekbire e salavate, u mirëprit festa e Bajramit të Fitrit në Kumanovë »

25 Jun, 2017

Forumi Rinor Islam – Dega Kumanovë përmbylli aktivitetet e muajit të

FRI ju uron festën e Bajramit të Fitrit

FRI ju uron festën e Bajramit të Fitrit »

25 Jun, 2017

Forumi Rinor Islam uron gjithë besimtarët myslimanë me rastin e festës

Përfunduan Mbrëmjet Kuranore të organizuara nga Forumi Rinor Islam në katër qytete të vendit

Përfunduan Mbrëmjet Kuranore të organizuara nga Forumi Rinor Islam në katër qytete të vendit »

23 Jun, 2017

Mbrëmjet Kuranore, me lexues të shquar nga Maqedonia dhe Kosova, edhe