Home » Lajmerime

Lajmerime

Zuljeta Fetai, anëtare e FRI-së, përfaqësuese e hulumtimit shkencor në konferencën e parë të kimistëve në Maqedoni

Zuljeta Fetai, anëtare e FRI-së, përfaqësuese e hulumtimit shkencor në konferencën e parë të kimistëve në Maqedoni »

15 Oct, 2017

Kjo ishte hera e parë që nëpërmjet një konference në vendin

KONKURS për ndarjen e çmimit SHKENCËTARI I RI I VITIT

KONKURS për ndarjen e çmimit SHKENCËTARI I RI I VITIT »

30 Sep, 2015

Forumi Rinor Islam, me rastin e manifestimit të Vitit të Ri të Hixhrit

FRI ndau çmimin IKRE për semimaturantët më të mirë të Tetovës

FRI ndau çmimin IKRE për semimaturantët më të mirë të Tetovës »

6 Jun, 2015

25 semimaturantë dekorohen si më të mirët e Tetovës nga FRI

Për 11

Forumi Rinor Islam, festë me maturantet e Kumanovës

Forumi Rinor Islam, festë me maturantet e Kumanovës »

31 May, 2015

Sektori i Femrës, pranë Forumit Rinor Islam, dega Kumanovë, për mbrëmjen e 29

U mbajt gara finale e “Talentium”

U mbajt gara finale e “Talentium” »

27 May, 2015

Të hënën, më 25 maj 2015, në Qendrën Informative Kulturore, në Shkup, u

FRI vizitohet nga zyrtar të lartë nga Departamentit Shtetëror i SHBA-ve

FRI vizitohet nga zyrtar të lartë nga Departamentit Shtetëror i SHBA-ve »

22 May, 2015

Në vizitë të Forumit Rinor Islam ishin, z. Jameson F. Lamie, nga Departamenti

Shpërblehen semimaturantët më të mirë të rajonit të Dervenit

Shpërblehen semimaturantët më të mirë të rajonit të Dervenit »

18 May, 2015

Vazhdon tradita e FRI-së në stimulimin e brezave të rinj që të jenë

FRI organizoi turneun tradicional në futboll “Muhamedali Jashari”

FRI organizoi turneun tradicional në futboll “Muhamedali Jashari” »

12 May, 2015

Forumi Rinor Islam – Shkup  edhe këtë vit organizoi turneun memorial tradicional në futboll

Panel diskutimi mbi sistemin kapitalist dhe alternativa islame, me Akademik Abdylmenaf Bexheti dhe Gadaf Rexhepin

Panel diskutimi mbi sistemin kapitalist dhe alternativa islame, me Akademik Abdylmenaf Bexheti dhe Gadaf Rexhepin »

9 May, 2015

Në mikpritje të Forumit Rinor Islam dhe nën organizim te shoqatës së studentëve

Sinan Ismaili dhe Minevere Toçi fitues të “Talentium” në Shkup

Sinan Ismaili dhe Minevere Toçi fitues të “Talentium” në Shkup »

2 May, 2015

Në Info Qendrën e Forumit Rinor Islam – Dega Shkup u mbajt finalja