Home » Lajmerime (Page 19)

Lajmerime

Ekspozita “Kam mall për Ty, Pejgamber i All-llahut”

Ekspozita “Kam mall për Ty, Pejgamber i All-llahut” »

9 Feb, 2013

Në emër të All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit

“Në mos e ndihmofshit atë (Pejgamberin), atë

Tryeza shkencore: “Muhamedi a.s. dhe roli i tij në sëndërtimin e marrënieve të mira ndërfetare dhe ndërkombëtare”

Tryeza shkencore: “Muhamedi a.s. dhe roli i tij në sëndërtimin e marrënieve të mira ndërfetare dhe ndërkombëtare” »

7 Feb, 2013

Me rastin e ditëlindjes së Muhamedit a.s. Forumi Rinor Islam – Dega Shkup

Kampanja “Ta njohim Muhamedin a.s.”

Kampanja “Ta njohim Muhamedin a.s.” »

24 Jan, 2013

Me rastin e shënimit të Ditëlindjes së Muhammedit a.s., e cila sivjet përkon