Home » Lajmerime (Page 2)

Lajmerime

Zulejha Çerkezi dhe Saranda Kaprolli fitues të “Talentium” në Gostivar

Zulejha Çerkezi dhe Saranda Kaprolli fitues të “Talentium” në Gostivar »

2 May, 2015

Forumi Rinor Islam në sallën e Këshillit të komunës së Gostivarit organizoi gjysmëfinalen 

Përfundojnë trajnimet në kuadër të projektit Talentium

Përfundojnë trajnimet në kuadër të projektit Talentium »

20 Apr, 2015

Në amfiteatrin e UEJL-ës në kampusin në Shkup përfunduan trajnimet në kuadër të

FRI – Tetovë, Sektori i Femrës organizoi ligjëratën me temë “Preventimi i sëmundjeve”

FRI – Tetovë, Sektori i Femrës organizoi ligjëratën me temë “Preventimi i sëmundjeve” »

17 Apr, 2015

Në kuadër të ligjëratave mujore, Sektori i Femrës, në Tetovë, organizoi ligjëratën e

Përfundojnë trajnimet e Talentium në Shkup

Përfundojnë trajnimet e Talentium në Shkup »

5 Apr, 2015

Me datë 04.04.2015 perfunduan trajnimet në kuadër të projektit “Talentium” në qytetin e

Forumi Rinor Islam vizitohet nga studentët e Shqipërisë

Forumi Rinor Islam vizitohet nga studentët e Shqipërisë »

30 Mar, 2015

Me datë 29 mars 2015 një grup studentësh nga Shqipëria, vizituan Forumin Rinor

FRI mbajti kuvendin e nëntë vjetor

FRI mbajti kuvendin e nëntë vjetor »

23 Mar, 2015

Më 22 mars 2015, ditë e diel, , u mbajt kuvendi vjetor i

FRI dega Shkup mbajti kuvendin vjetor

FRI dega Shkup mbajti kuvendin vjetor »

21 Mar, 2015

Me datë 20.03.2015, ne ambientet e Info Qendrës se FRI-së në Shkup, Forumi

FRI – Sektori i Femrës organizoi ligjëratë me maturantët e shkollës së mesme “Zef Lush Marku”

FRI – Sektori i Femrës organizoi ligjëratë me maturantët e shkollës së mesme “Zef Lush Marku” »

12 Mar, 2015

Në shkollën e mesme “Zef Lush Marku”, në Shkup, të hënën më 09

Imam Yahya Hendi nga SHBA në vizitë të FRI-së

Imam Yahya Hendi nga SHBA në vizitë të FRI-së »

9 Mar, 2015

Në organizim të Forumit Rinor Islam u realizua vizitë dhe ligjeratë nga Imam

Urim me rastin e 7 Mars-it

Urim me rastin e 7 Mars-it »

7 Mar, 2015

Puna e mësimdhënësve është punë me vlerë dhe shumë e ndjeshme, e lidhur