Home » Lajmerime (Page 3)

Lajmerime

Talentiumi edhe këtë vit atraktiv për shumë nxënës

Talentiumi edhe këtë vit atraktiv për shumë nxënës »

2 Mar, 2015

Në Tetovë filloi projekti Talentium me nxënësit e shkollave të mesme. Këtë projekt

FRI dhe Paralamenti studentor i UEJL-së organizuan Konferencë studentore

FRI dhe Paralamenti studentor i UEJL-së organizuan Konferencë studentore »

24 Feb, 2015

Në hapsirat e Qendrës për Zhvillimin e Biznesit në UEJL,  nën patronatin e

FRI përmbylli fushatën “Ta njohim Muhamedin (alejhi selam)”

FRI përmbylli fushatën “Ta njohim Muhamedin (alejhi selam)” »

27 Jan, 2015

Këtë fundjavë, me sukses përfundoi fushata “Ta njohim Muhamedin (alejhi selam)”, fushatë kjo

FRI dega Tetovë mbajti kuvendin vjetor

FRI dega Tetovë mbajti kuvendin vjetor »

24 Jan, 2015

Forumi Rinor Islam në Tetovë sot mbajti kuvendin vjetor e katërt me rradhë

Vazhdojnë aktivitet në suaza të fushatës “Ta njohim Muhamedin a.s.”

Vazhdojnë aktivitet në suaza të fushatës “Ta njohim Muhamedin a.s.” »

20 Jan, 2015

Në prani të një numri të hoxhallarëve, studentëve, nxënësve, afarsitëve dhe banorëve të

Sektori i Femrës – Dega Shkup organizoi mbrëmjen studentore “Kam fituar me të rinjtë”

Sektori i Femrës – Dega Shkup organizoi mbrëmjen studentore “Kam fituar me të rinjtë” »

14 Jan, 2015

Më 13 janar 2015, ditë e martë, në kuadër  të fushatës “Ta njohim

Në Kumanovë u mbajt manifestimi qendror i fushatës “Ta njohim Muhamedin (alejhi selam)”

Në Kumanovë u mbajt manifestimi qendror i fushatës “Ta njohim Muhamedin (alejhi selam)” »

14 Jan, 2015

Më 10 janar 2015, ditë e shtunë, u mbajt manifestimi qendror i fushatës

Shpërndarja e haditheve në qytetin e Kumanovës

Shpërndarja e haditheve në qytetin e Kumanovës »

11 Jan, 2015

 

Me një sërë tribunash, debatesh e aktivitete të tjera vazhdon fushata “Ta

Vazhdojnë aktivitetet në kuadër të fushatës “Ta njohim Muhamedin s.a.v.s”

Vazhdojnë aktivitetet në kuadër të fushatës “Ta njohim Muhamedin s.a.v.s” »

11 Jan, 2015

Nuk ka të ndalur karvani i aktiviteteve që realizohen  në kuadër të fushatës

FRI fillon fushatën “Ta njohim Muhamedin a.s.”

FRI fillon fushatën “Ta njohim Muhamedin a.s.” »

2 Jan, 2015

Me datë 02.01.2015 (ditë e Premte) FRI-Shkup në Çarshinë e vjetër të Shkupit