Home » Opinione

Opinione

Ramazani dhe ndikimi i tij në ekonomi

Ramazani dhe ndikimi i tij në ekonomi »

31 May, 2017

Autor: Fuat Shabani

Ramazani ky muaj i veçantë i

Ëndërro dhe vlerësoji gjërat më të shtrenjta në jetë!

Ëndërro dhe vlerësoji gjërat më të shtrenjta në jetë! »

26 Apr, 2017

Jetmire Ferati, fituese e projektit “Talentium”, 2016/2017

Që nga

Vlera e dhjetë ditëve të Dhulhixhes

Vlera e dhjetë ditëve të Dhulhixhes »

28 Aug, 2016

Nga: Hasan BAFTIJARI

Lavdërimi i takon vetëm All-llahut, bekimi dhe paqja

Pse nuk u festua Bajrami në një ditë të përbashkët?

Pse nuk u festua Bajrami në një ditë të përbashkët? »

11 Jul, 2016

Shkroi: Kemal Öztürk (Gazeta “Yeni Şafak” Turqi) Përktheu nga turqishtja: Emir Fetai

Ramazani vjen për t’i thënë jetës “NDAL”

Ramazani vjen për t’i thënë jetës “NDAL” »

25 Jun, 2016

Shkruan: Hasan BAFTIJARI

Gjendemi në çastet përplot begati të

Ramazani, ky muaj me ndikime shumëdimensionale

Ramazani, ky muaj me ndikime shumëdimensionale »

9 Jun, 2016

Autor: Mr. Artan Musliu

Ramazani është i cili edhe

Lindja e Afërt në flakë

Lindja e Afërt në flakë »

4 Jun, 2015

Dekada e dytë e shekullit XXI-të do të mbetet e shënuar në histori,

Dashuria për popull

Dashuria për popull »

21 May, 2015

Vitet që i kaluam po na shëndërohen në dekada, e ditët që i

Miraxhi-Mesazh i ngritjes dhe madhështisë së besimtarit të denjë

Miraxhi-Mesazh i ngritjes dhe madhështisë së besimtarit të denjë »

15 May, 2015

Dr.Bashkim Aliu

Njeriu vazhdimisht ka qenë i interesuar të ngjitet në lartësi dhe

Gjarpëri duhet kapur për koke jo për bishti!

Gjarpëri duhet kapur për koke jo për bishti! »

13 May, 2015

Jo rrallë herë ndodh që popullit tone shqiptarë t’i jepet një barrë që