Home » Opinione (Page 2)

Opinione

Kurbani virtual

Kurbani virtual »

28 Apr, 2015

Njerëzit pa njerëzoren e tyre nuk marrin epitetin njerëzor, por tokësor. Bota pa

Një luftë e imagjinuar në kaosin e vërtetë

Një luftë e imagjinuar në kaosin e vërtetë »

23 Apr, 2015

Është lehtë dhe mirësi kur t’i besosh institucionit shtetëror, mirëpo është shumë vështirë

Fondamentalistët racistë islamofob

Fondamentalistët racistë islamofob »

3 Apr, 2015

Bashkim Aliu

Në mënyrën përjashtuese të të menduarit, nuk ka dallim në mes

Paradoksi i Shqipes me shami!

Paradoksi i Shqipes me shami! »

1 Apr, 2015

Ideja se a jemi shqiptarë a muslimanë/të krishterë është bërë më si një

“Veshi i madh” i politikës dhe “gazetarët”

“Veshi i madh” i politikës dhe “gazetarët” »

29 Mar, 2015

Agim Jakupi

Edhe pse kaluan dy dekada nga mëvetësimi i Maqedonis, ky shtet

Prej bombave apo prej Zaevit po frikoheni?

Prej bombave apo prej Zaevit po frikoheni? »

29 Mar, 2015

Në Maqedoni, kryetari i shtetit, kryeministri, drejtori i shërbimit të fshehtë, kryetari i

Politikanët e rinj, drejt një realiteti të ri religjioz në Zvicër?

Politikanët e rinj, drejt një realiteti të ri religjioz në Zvicër? »

20 Mar, 2015

Bashkim Aliu

 

Zgjedhjet si një nga ndodhitë më të rëndësishme të shoqërive

Fjalë pa vepra

Fjalë pa vepra »

11 Mar, 2015

Teoria pa praktikë,do ishte e kotë,sepse thuajse të gjitha teoritë që formojnë teoricientët

Arsimi shqip midis perspektivës dhe sfidave globale

Arsimi shqip midis perspektivës dhe sfidave globale »

7 Mar, 2015

Me rastin e 7- të marsit, ditës së mësuesit

ARSIMI   SHQIP  MIDIS PERSPEKTIVËS

Mësimdhënësi duhet të jetë si boksieri !

Mësimdhënësi duhet të jetë si boksieri ! »

7 Mar, 2015

Nëse që në orën e parë të mësimdhënëses tuaj, po nuk të morën