Home » Opinione (Page 3)

Opinione

7 Marsi dhe arsimi shqip në Republikën e Maqedonisë

7 Marsi dhe arsimi shqip në Republikën e Maqedonisë »

6 Mar, 2015

Edhe kjo festë e 7 Marsit, ditës së arsimit shqip, apo ndyshe e

Mos e vrisni ndërgjegjen, që t’iu vras ajo!

Mos e vrisni ndërgjegjen, që t’iu vras ajo! »

2 Mar, 2015

Afërdita  Demiri

Para se të filloj t’i shkronjëzoj mendimet më duhet të theksoj

Ai nuk është si asgjë dhe asgjë nuk i ngjan Atij

Ai nuk është si asgjë dhe asgjë nuk i ngjan Atij »

28 Feb, 2015

Sa pak dimë. Sa pak e njohim Atë që më së shumti e

Studentët, ajka e shoqërisë

Studentët, ajka e shoqërisë »

27 Feb, 2015

“Zemra e popullit është Rinia” Jakup Hasipi

“Më lini në dorë arsimin dhe

Siria, tragjedia e shekullit

Siria, tragjedia e shekullit »

24 Feb, 2015

Hera e fundit në të cilën u bisedua botërisht për tragjedinë siriane, ishte

Distancimi i Ateisteve

Distancimi i Ateisteve »

23 Feb, 2015

Besnik Sinani

Pas vrasjes së tre muslimanëve në Shtetet e Bashkuara nga një

Kurz-i më gjatë, Hashimi më shkurtë

Kurz-i më gjatë, Hashimi më shkurtë »

24 Jan, 2015

Bashkim Aliu

 

Gjatë vizitave të fundit të ministrit të jashtëm të Kosovës

Kosova është atdheu i myslimanëve !

Kosova është atdheu i myslimanëve ! »

23 Jan, 2015

Shteti është i ndarë edhe nga ateizmi !

Përcaktimi i Kosovës për sekular

“Me propozim  pa zgjidhje”

“Me propozim pa zgjidhje” »

22 Jan, 2015

“O Zoti im, ma zgjëro mua gjoksin tim dhe mi lehtëso mua punët

Nga Vjena për Parisin dhe Smillkovcin

Nga Vjena për Parisin dhe Smillkovcin »

22 Jan, 2015

“Nga Sulmet terroriste më  shumë  dëm  ka Islami se sa çdo kush tjetër”