Home » Opinione (Page 43)

Opinione

Plagjiatura – “Suksesi” i të dështuarve!

Plagjiatura – “Suksesi” i të dështuarve! »

9 Feb, 2013

Ministrja e Arsimit e Gjermanisë Annette Schavan ka dhënë dorëheqje të shtunën, pasi

Daçiqi dhe “Ato” të Kalit të Skenderbeut

Daçiqi dhe “Ato” të Kalit të Skenderbeut »

6 Feb, 2013

Disa ditë më parë, në Republikën e Maqedonisë, u duk kryeministri i Serbisë,

Muhamedi alejhi selam – një model në komunikim me njerëzit

Muhamedi alejhi selam – një model në komunikim me njerëzit »

2 Feb, 2013

Ata që kishin mundësi për të studiuar komunikimin në nivel akademik, e dinë

Shkulja e takatit shqiptar

Shkulja e takatit shqiptar »

30 Jan, 2013

Nuk ka më keq kur heshtja bëhet rregull dhe padrejtësia parim! Duket se

Metodologjia profetike dhe problemet sociale

Metodologjia profetike dhe problemet sociale »

30 Jan, 2013

Feja islame të cilës i kemi besuar dhe përpiqemi ta përhapim, është feja

Llogaria dhe peshimi i punëve

Llogaria dhe peshimi i punëve »

24 Jan, 2013

Dijetarët kanë thënë: “A e dini se kur besimtari bëhet sprovë për

Kushtetuta e re e Egjiptit

Kushtetuta e re e Egjiptit »

24 Jan, 2013

Pas një kohe të gjatë të diktaturës totalitare populli egjiptian u bind se