Home » Rajoni (Page 2)

Rajoni

“Lëvizja Dhjetori ’90″: dikur studentë, sot liderë politikë (Foto)

“Lëvizja Dhjetori ’90″: dikur studentë, sot liderë politikë (Foto) »

8 Dec, 2014

Zbulohen foto të rralla nga revolucioni studentor anti-komunist i dhjetorit 1990 dhe grevës

Enigma e dokumentit të Pavarësisë

Enigma e dokumentit të Pavarësisë »

28 Nov, 2014

Dokumenti origjinal i shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë mbetet ende çështje e hapur,

Rama u dorëzon myslimanëve lejen e Xhamisë së Madhe: Ndërtimi do vijojë i papenguar

Rama u dorëzon myslimanëve lejen e Xhamisë së Madhe: Ndërtimi do vijojë i papenguar »

27 Nov, 2014

Kryeministri Rama ka dhënë lejen për ndërtimin e Xhamisë së Madhe të besimtarëve

Këtu donte të fshihej Xhaxhi, në rast të luftës: Ja bunkeri me pesë kate nën tokë dhe 106 dhoma! (Video)

Këtu donte të fshihej Xhaxhi, në rast të luftës: Ja bunkeri me pesë kate nën tokë dhe 106 dhoma! (Video) »

23 Nov, 2014

Pas 36 vjetësh nga inaugurimi në qershor të 1978-ës, u hap këtë të

Së shpejti nis ndërtimi i Xhamisë së re

Së shpejti nis ndërtimi i Xhamisë së re »

19 Nov, 2014

Së shpejti, rreth 4500 besimtarë myslimanë do kenë mundësi të luten në xhaminë

Shqipëri-Kuvajt, qeveria nënshkruan katër marrëveshje bashkëpunimi (VIDEO)

Shqipëri-Kuvajt, qeveria nënshkruan katër marrëveshje bashkëpunimi (VIDEO) »

19 Nov, 2014

Kryeministri Edi Rama, zhvilloi sot një sërë takimesh të rëndësishme me krerët më

Problemet e të rinjve në rajon: Ata janë me master, programues, ekonomistët, por punojnë si kamarierë dhe tregtarë

Problemet e të rinjve në rajon: Ata janë me master, programues, ekonomistët, por punojnë si kamarierë dhe tregtarë »

19 Nov, 2014

SARAJEVË/ZAGREB/PODGORICË/SHKUP/PRISHTINË (AA) –

Të rinjtë e Ballkanit Perëndimor, përveç shtetit të dikurshëm të përbashkët

Kostot e dokumenteve personale në rajon

Kostot e dokumenteve personale në rajon »

19 Nov, 2014

Kroatët paguajnë më së shumti për pajisje me pasaportë në rajon. Patentë shoferi

Shqipja e Çamërisë

Shqipja e Çamërisë »

18 Nov, 2014

“Historia sigurisht nuk është e nuk mund të jetë pjesë e retorikave nacionaliste,

Serbja që e flet shqipen rrjedhshëm (VIDEO)

Serbja që e flet shqipen rrjedhshëm (VIDEO) »

18 Nov, 2014

Jovana Tintor nga Beogradi është profesoreshë e lëndës “Gjuha Shqipe” në Kamenicë. Ajo është