Home » Ramazani

Ramazani

Agjerimi në muajin Sheval nëse ke borxh nga Ramazani?

Agjerimi në muajin Sheval nëse ke borxh nga Ramazani? »

4 Aug, 2014

PYETJA: Selam Alejkum te nderuar kisha nje pyetje lidhje me agjerimin e muajit

Agjërimi i ditëve që duhet kompensuar?

Agjërimi i ditëve që duhet kompensuar? »

4 Aug, 2014

PYETJA: selam alejkum. Pyetja: un duhet ti kompensoj 2 dit të ramazanit, kur

Pyetje për zeqatin?

Pyetje për zeqatin? »

27 Jul, 2014

PYETJA: Selamualejkum Hoxhë i nderuar desha ta bojë një pyetje në lidhje me

Dhënia sadakatu-l-fitrit në fillim të Ramazanit, a është gabim?

Dhënia sadakatu-l-fitrit në fillim të Ramazanit, a është gabim? »

27 Jul, 2014

PYETJA: Pyetja ime ka të bëjë me sadakatu-l-fitrin. Unë punoj në perendim dhe

Festa e Bajramit si “kombinim fatal”!

Festa e Bajramit si “kombinim fatal”! »

26 Jul, 2014

Në kontekst psiko-social kur raportet mes njerëzve po formalizohen, gjithnjë e më shumë

Muaji i lirisë dhe shpresë
Art

Muaji i lirisë dhe shpresë »

25 Jul, 2014

Ne u lodhёm shumё gjatё njёmbёdhjet muajve

s’na mbeti forcё tjetёr pёr tu

A duhet gruaja shtatzënë me paguaj fitra për fëmijën që e ka në bark?

A duhet gruaja shtatzënë me paguaj fitra për fëmijën që e ka në bark? »

24 Jul, 2014

PYETJA: Esselamu alejkum nje pyetje per hoxhen Fitrat a duhet mi dhan edhe per

A bën t’i jepet zeqati një personi që punon dhe merr rrogë mujore?

A bën t’i jepet zeqati një personi që punon dhe merr rrogë mujore? »

24 Jul, 2014

PYETJA: A bën t’i jepet zeqati një personi që punon dhe merr rrogë

Sadekatu-l-fitrin, ku duhet ta japim, këtu ku agjërojmë apo ta dërgojmë në vendlindje?

Sadekatu-l-fitrin, ku duhet ta japim, këtu ku agjërojmë apo ta dërgojmë në vendlindje? »

24 Jul, 2014

PYETJA: Unë jam në perëndim, dhe si zakonisht kur vjen Ramazani parashtrohet çështja

7 vepra që duhet ti bësh në Natën e Kadrit

7 vepra që duhet ti bësh në Natën e Kadrit »

23 Jul, 2014

1. Këtë natë duhen kryer adhurime për hir të Allahut, duhet falur namaz