Home » Ramazani (Page 3)

Ramazani

Islami fe e diturisë

Islami fe e diturisë »

8 Jul, 2014

Zoti ynë thotë në Kuranin fisnik: “Dhe Zoti do t`i lartësojë ata që

Ramazani dhe uniteti tek muslimanët

Ramazani dhe uniteti tek muslimanët »

8 Jul, 2014

Allahu (xh.sh) thotë në Kuranin fisnik: “O ju që keni besuar! Ju është

Një fjalë të mirë

Një fjalë të mirë »

8 Jul, 2014

Allahu xh.sh. kërkon nga ne që gjatë tërë vitit, bile edhe gjatë tërë

Agjërimi për dikë që nuk falet

Agjërimi për dikë që nuk falet »

8 Jul, 2014

Pyetje:”Çfarë mendoni për dikë që agjëron Ramazanin por nuk falet? A i pranohet

Fëmijët tanë në Ramazan

Fëmijët tanë në Ramazan »

7 Jul, 2014

Dr. Nermin Muhamed

Momenti i iftarit nuk mund të fshihet kollaj nga kujtesa

A u lejohet sportistëve ta prishin agjërimin?

A u lejohet sportistëve ta prishin agjërimin? »

7 Jul, 2014

Pyetje:”Gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, sportistët myslimanë janë të detyruar të marrin

Adhurimet më të spikatura gjatë Ramazanit

Adhurimet më të spikatura gjatë Ramazanit »

6 Jul, 2014

Ebu Hurejre (r.a.) transmeton se Profeti (a.s.) ka thënë:

Si ta kuptojmë prangosjen e shejtanëve në Ramazan?

Si ta kuptojmë prangosjen e shejtanëve në Ramazan? »

6 Jul, 2014

Pyetje:”Si ta kuptoj që shejtanët prangosen gjatë muajit të Ramazanit? Si duhet komentuar

Të hash gjatë Ramazanit pa dashje

Të hash gjatë Ramazanit pa dashje »

6 Jul, 2014

Pyetje:”Çfarë mendoni për dikë që han gjatë agjërimit pa dashje, pra harron?”

Shejh

Urimi me rastin e ardhjes së ramazanit

Urimi me rastin e ardhjes së ramazanit »

5 Jul, 2014

PYETJA: Tash jemi në muajin e Ramazani, dhe me fillimin e muajit u