Home » Ramazani (Page 8)

Ramazani

Ramazani dhe debatet shterpë të ditës së parë dhe të fundit

Ramazani dhe debatet shterpë të ditës së parë dhe të fundit »

11 Jul, 2013

Pyetje:”Pothuaj dy herë në vit, myslimanët e shohin veten të përfshirë në debatin

Përllogaritjet astronomike për fillimin e Ramazanit

Përllogaritjet astronomike për fillimin e Ramazanit »

11 Jul, 2013

Pyetje:”Cili është mendimi juaj lidhur me përllogaritjet astronomike për përcaktimin e ditës së

Vlera dhe rëndësia e agjërimit në Ramazan

Vlera dhe rëndësia e agjërimit në Ramazan »

10 Jul, 2013

Në llogarinë (planin) e All-llahut asgjë nuk është e rastësishme dhe asgjë nuk

Kthimi në qendër: Ramazani si muaj kuptimi

Kthimi në qendër: Ramazani si muaj kuptimi »

8 Jul, 2013

Autor: Tariq Ramadan*

Mjaft nga mësimet klasike fetare lidhur me muajin e Ramazanit

Vendimi, në prag të Ramazanit: Jam shqiptar dhe besimtar!

Vendimi, në prag të Ramazanit: Jam shqiptar dhe besimtar! »

8 Jul, 2013

Porsa dola nga xhamia, mbas namazit të drekës, kur qe Hakiu përballë, shoku