Home » Tech

Tech

Facebook na njeh më mirë sesa ne e njohim veten!?

Facebook na njeh më mirë sesa ne e njohim veten!? »

26 Oct, 2015

Sa herë që hyn në Facebook, dhe sa herë që klikon në faqen

Truke të fshehta nga “Google”

Truke të fshehta nga “Google” »

3 Apr, 2015

Këto janë frustrimet që ne te gjithe përballemi çdo ditë: shkruajnë dënime për

Si t’i shkarkoni të gjitha fotografitë dhe videot nga Facebook-u

Si t’i shkarkoni të gjitha fotografitë dhe videot nga Facebook-u »

2 Apr, 2015

Ndoshta “Facebook-u” është vendi i përsosur për të ruajtur fotografite dhe videot (shpresojmë),

Si ta përmirësoni rrjetin e internetit në shtëpi?

Si ta përmirësoni rrjetin e internetit në shtëpi? »

1 Apr, 2015

Wireless Internet (Wi-Fi) është më i dobishme dhe pjesa më e rëndësishme e

Kurset më të mira online pa pagesë nga fusha e fotografisë

Kurset më të mira online pa pagesë nga fusha e fotografisë »

31 Mar, 2015

Ju intereson fotografimi? Pse të mos bëheni ekspert i vërtetë në këtë fushë?

Si telefoni juaj të zgjasë më gjatë?

Si telefoni juaj të zgjasë më gjatë? »

30 Mar, 2015

Në krye të listës së problemeve të botës është problemi kur bateria juaj

Njeriu që e shëndroi letrën në pixels

Njeriu që e shëndroi letrën në pixels »

28 Mar, 2015

Kur është fjala për moshën e kompjuterit, është e mundshme që të keni

Mite për mbushjen e baterisë së telefonit

Mite për mbushjen e baterisë së telefonit »

27 Mar, 2015

“Mos e përdorni telefonin derisa mbushet” është vetëm një mit i njohur për

Themeluesit e internetit

Themeluesit e internetit »

26 Mar, 2015

Interneti ka ndikim të madh mbi shoqërinë. Ai e ndryshon mënyrën në të

Makina fluturuese Volkswagen

Makina fluturuese Volkswagen »

25 Mar, 2015

Volkswagen ftoi klientët e saj të ideonin dhe projektonin makinën e së ardhmes.