Home » Të tjera

Të tjera

Gjashtë gabimet e zakonshme që dëmtojnë lëkurën

Gjashtë gabimet e zakonshme që dëmtojnë lëkurën »

25 Feb, 2016

Qëllon që me një pjesë të tyre te jemi në kontakt të vazhdueshëm,

Shega një mrekulli natyrore për mbrojtje nga kanceri

Shega një mrekulli natyrore për mbrojtje nga kanceri »

31 Jan, 2016

Shega është një fryt që përmban shumë antioksidues dhe është shumë e pasur

Liqeni ku dielli lind dhe perëndon ndryshe

Liqeni ku dielli lind dhe perëndon ndryshe »

29 Jan, 2016

Liqeni Isikli në provincën Denizli të Turqisë dhuron pamje spektakolare në kohë të

Grupe shpendësh që krijojnë forma misterioze në qiell

Grupe shpendësh që krijojnë forma misterioze në qiell »

6 Jan, 2016

Duke fluturua në grup, shumë shpendë, kanë krijuar forma misterioze. Prej formës së

Kaligrafisti nga Gaza shkruan Kuranin me përmasa të mëdha

Kaligrafisti nga Gaza shkruan Kuranin me përmasa të mëdha »

31 Dec, 2015

Kaligrafisti nga Gaza, Hashim Kellub, me përkushtim të madh me muaj është duke

Jetojnë sëbashku, por nuk njohin njëra-tjetrën

Jetojnë sëbashku, por nuk njohin njëra-tjetrën »

25 Aug, 2015

Dy vajza binjake Tatiana dhe Krista Hogan nuk do të kenë kurrë mundësinë

A do të notonit në këtë pishinë?

A do të notonit në këtë pishinë? »

25 Aug, 2015

Kjo që po shihni është pishina e parë në botë “në qiell” dhe

Fenomen i rrallë, bebja lind pa hundë (Foto-Video)

Fenomen i rrallë, bebja lind pa hundë (Foto-Video) »

1 Apr, 2015

Kjo bebe është kaq e lezetshme, edhe pse ka një problem: ka lindur

Shkencëtarët zbulojnë nga vjen ari, ky fakt ishte prezentuar 14 shekuj më parë në Kur’an

Shkencëtarët zbulojnë nga vjen ari, ky fakt ishte prezentuar 14 shekuj më parë në Kur’an »

26 Mar, 2015

Ne e vlerësojmë arin për shumë arsye: bukurinë e tij, dobinë e tij

Këto foto surreale me të vërtetë do të ju kenaqin

Këto foto surreale me të vërtetë do të ju kenaqin »

24 Mar, 2015

Anil Saxena nga Mumbay , India krijon manipulime te mahnitshme fotosh duke përdorur