Home » Të tjera (Page 2)

Të tjera

Njihuni me mega qytetin e Arabasië Saudite 100 miliardë dollarësh (FOTO)

Njihuni me mega qytetin e Arabasië Saudite 100 miliardë dollarësh (FOTO) »

21 Mar, 2015

Arabia Saudite po i shtyn përpara planet për të përfunduar punën e ndërtimit

Eklipsi diellor nëpër botë (Foto)

Eklipsi diellor nëpër botë (Foto) »

20 Mar, 2015

 

Eklipsi diellor nëpër botë

Eklipsi në Ishujt Faroe

Eklipsi në

Projekti më i ri i ardhmërisë në Dubai

Projekti më i ri i ardhmërisë në Dubai »

18 Mar, 2015

Sipas shpalljes, struktura metale do të jetë plot holograme, robotë dhe dhoma nga

Noam Çomski flet për atë se si fëmijët e përvetësojnë gjuhën

Noam Çomski flet për atë se si fëmijët e përvetësojnë gjuhën »

17 Mar, 2015

Megjithatë, para luftës së terorizmit dhe luftës kundër drogës, Çomski ishte i njohur

Në Japoni së shpejti do të jetë e paligjshme për të marrë pushim vjetor

Në Japoni së shpejti do të jetë e paligjshme për të marrë pushim vjetor »

16 Mar, 2015

Zgjoheni në 7:30 të mëngjesit, shkoni në punë, punoni 13 orë në zyrë,

Shikoni hartën me 40 zona të BE-së që kërkojnë pavarësi (Foto)

Shikoni hartën me 40 zona të BE-së që kërkojnë pavarësi (Foto) »

16 Mar, 2015

Aleanca përfshinë 40 nacionalistë progresivë, grupe rajonale dhe autonome në Komunitetin Evropian –

Policia e Dubait tani edhe me Rolls-Royce Phantom (VIDEO)

Policia e Dubait tani edhe me Rolls-Royce Phantom (VIDEO) »

13 Mar, 2015

Nuk ka ndonjë fakt se policia e Abu Dhabit se nuk i ka

Turqi, për katër vite djalin e saj të paralizuar çdo ditë në shpinë e dërgon në shkollë

Turqi, për katër vite djalin e saj të paralizuar çdo ditë në shpinë e dërgon në shkollë »

9 Mar, 2015

Që nuk ka asgjë më të rëndësishme se dashuria e nënës tregon edhe

I gjith qyteti e mëson gjuhën e shurdhmemecëve për MUHAREMIN (Emocionale) – VIDEO

I gjith qyteti e mëson gjuhën e shurdhmemecëve për MUHAREMIN (Emocionale) – VIDEO »

8 Mar, 2015

Muharremi është një qytetar i thjeshtë, që vuan nga mosdëgjimi. Për ta bërë

Ky është lumi më i bukur në botë (FOTO/VIDEO)

Ky është lumi më i bukur në botë (FOTO/VIDEO) »

25 Feb, 2015

Lumi ‘Cano Cristales’ në Kolumbi është konsideruar nga shumë njerëz si lumi më