Home » Të tjera (Page 33)

Të tjera

Kjo vogëlushe 3 vjeç është më e zgjuar se Ajnshtajni

Kjo vogëlushe 3 vjeç është më e zgjuar se Ajnshtajni »

10 Feb, 2013

Tani është zyrtare: Elis Amos, 3 vjeç, nga Guildford në Angli, është një

Si t’i djegim më shpejt yndyrat?

Si t’i djegim më shpejt yndyrat? »

9 Feb, 2013

– Pirja e ujit parandalon dehidratimin, i cili shkakton ngadalësimin e metabolizmit. Njerëzit

Si mund të kursesh në detergjentë?

Si mund të kursesh në detergjentë? »

8 Feb, 2013

Të bësh vetë produkte pastrimi është një mënyrë e mirë për të kursyer

Stambolli planifikon aeroportin më të madh të botës

Stambolli planifikon aeroportin më të madh të botës »

7 Feb, 2013

Turqia ka plane ambicioze: për vitin 2017 është planifikuar hapja e aeroportit më

Eksperimenti: A e vlerësojmë vërtet të bukurën? Ky shembull e tregon (Video)

Eksperimenti: A e vlerësojmë vërtet të bukurën? Ky shembull e tregon (Video) »

5 Feb, 2013

Një burrë u ul në një stacion metroje të Uashington DC dhe nisi

300 km / h për 13,63 sekonda (Video)

300 km / h për 13,63 sekonda (Video) »

5 Feb, 2013

Makina më e shpejtë në botë, shpejtësinë prej 300 km/h e arrin për

Fotografite me te mira te janarit

Fotografite me te mira te janarit »

2 Feb, 2013

Më shumë...

Ushqimet e dëmshme…

Ushqimet e dëmshme… »

1 Feb, 2013

Zakonisht nënat janë shumë të kujdesshme gjatë fazës së kalimit të fëmijës nga

Dubai nga “çatia” e botës (Foto)

Dubai nga “çatia” e botës (Foto) »

29 Jan, 2013

Miliardat e dollarëve të siguruara nga rezervat e “pashtershme” të naftës kanë shndërruar