Home » Vendi

Vendi

Mbahet simpoziumi shkencorë ‘’10 vjet pa hoxhë Jakup Asipin’’

Mbahet simpoziumi shkencorë ‘’10 vjet pa hoxhë Jakup Asipin’’ »

7 Jan, 2016

Shoqata edukative ‘’Vllaznia’’ ka organizuar simpoziumin shkencor ‘’10 vjet pa hoxhë Jakup Asipin’’

Flet shqiptari i parë që ka bërë transplantimin e zemrës

Flet shqiptari i parë që ka bërë transplantimin e zemrës »

1 Apr, 2015

Është shqiptari i parë që ka kryer operacionin e transplantimit të zemrës. Këtë

Blerimi, shkencëtari që zhvillon inteligjencë artificiale

Blerimi, shkencëtari që zhvillon inteligjencë artificiale »

24 Mar, 2015

Modeli matematikor të cili e ka zhvilluar shkencëtari i ri nga Gostivari, do

Tetovë, prindërit dhe fëmijët protestojnë kundër ndotjes (FOTO)

Tetovë, prindërit dhe fëmijët protestojnë kundër ndotjes (FOTO) »

21 Mar, 2015

Nënat bashkë me fëmijët e tyre, por edhe qytetarë tjerë të shumtë edhe

Tetovari epror në luftën e Çanakalasë: “Këtë plumb do e mbaj nga lufta dhe me këtë plumb do të shkoj në varr”

Tetovari epror në luftën e Çanakalasë: “Këtë plumb do e mbaj nga lufta dhe me këtë plumb do të shkoj në varr” »

20 Mar, 2015

Ekipi i AA-së ka arritur të kontaktojë me familjen e tetovarit Nijazi Veli

Bashkim Aliu: Të rinjtë nuk duhet të dorëzohen duke kërkuar të mirat

Bashkim Aliu: Të rinjtë nuk duhet të dorëzohen duke kërkuar të mirat »

20 Mar, 2015

Bashkimi është njeri shumë i respketuar nga shqiptarët dhe ai gjithmonë ka rezatuar

Dy rrëfime për Maqedoninë

Dy rrëfime për Maqedoninë »

13 Mar, 2015

“Kam dëgjuar se gjithçka është madhështore, shndritëse, e mrekullueshme, se myslimanët dhe të

QMBI uron 7 marsin

QMBI uron 7 marsin »

7 Mar, 2015

Me rastin e 7 marsit, Dita e Mësuesit, Qendra për Mirëkuptim dhe Bashkëpunim

Ndotja e Tetovës – emision në Al Jazeera Balkans

Ndotja e Tetovës – emision në Al Jazeera Balkans »

22 Jan, 2015

Emisioni KONTEKST që emetohet në Al Jazeera Balkans çdo mbrëmje, në edicionin e

Maqedonia “imunë” ndaj frangut

Maqedonia “imunë” ndaj frangut »

20 Jan, 2015

Nëse vazhdon forcimi i frangut për 30 për qind, kjo vetëm sa e