Home » Vendi (Page 2)

Vendi

Flet hafizi nga Shkupi Xhemail Nuhiju, i katërti në rang botëror në gara kur’anore (Video)

Flet hafizi nga Shkupi Xhemail Nuhiju, i katërti në rang botëror në gara kur’anore (Video) »

5 Jan, 2015

Hafizi Nuhiju zuri vendin e katërt në kategorinë e “leximit” të Kur’anit në

Lajm i gëzueshëm për muslimanët e Maqedonisë dhe Ballkanit në përgjithësi

Lajm i gëzueshëm për muslimanët e Maqedonisë dhe Ballkanit në përgjithësi »

3 Jan, 2015

Njëri ndër lexuesit më tu mirrë të Kuranit në Evropë, hfz Xhemail Nuhiu

FOTO: Prova për ekzistencën e xhamisë mbi Kalanë e Shkupit

FOTO: Prova për ekzistencën e xhamisë mbi Kalanë e Shkupit »

27 Dec, 2014

Një foto që thuhet se ka dalë në arkivat franceze, tregon ekzistimin e

Serialet, “modeli” për të jetuar

Serialet, “modeli” për të jetuar »

24 Dec, 2014

Trendi i nisur me disa seriale që transmetoheshin në një pjesë të televizioneve

‘Erdhi Ahmet Davutogllu shkupjani!’ Vizitë Çarshisë së Vjetër të Shkupit, xhamisë… (VIDEO)

‘Erdhi Ahmet Davutogllu shkupjani!’ Vizitë Çarshisë së Vjetër të Shkupit, xhamisë… (VIDEO) »

24 Dec, 2014

Davutogllu: Asnjë forcë nuk mund ta ndajë Stambollin nga Shkupi! Mos harroni asnjëherë

Debat i organizuar nga QMBI, në lidhje me propozim ndryshimet e parapara në ligjin për arsim sipëror

Debat i organizuar nga QMBI, në lidhje me propozim ndryshimet e parapara në ligjin për arsim sipëror »

23 Dec, 2014

Qendra për Mirëkuptim dhe Bashkëpunim Institucional (QMBI) realizoi debatin e hapur me temë:

Konkurs për ide kreative

Konkurs për ide kreative »

11 Dec, 2014

Qendra për gjuhë të huaja, kurse përgatitore dhe trajnime “FLUENT” në vitin akademik

90 familje skamnore nga Kumanova e Likova  u furnizuan me dru

90 familje skamnore nga Kumanova e Likova u furnizuan me dru »

8 Dec, 2014

Kumanovë, 07 dhjetor- Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit në Kumanovë, në bashkëpunim me

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ndan 2905 bursa për studentë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ndan 2905 bursa për studentë »

3 Dec, 2014

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Mr. Abdilaqim Ademi, në konferencën e sotme për

Konkurs për 194 administratorë shtetëror

Konkurs për 194 administratorë shtetëror »

3 Dec, 2014

Priten punësime të reja në sektorin publik. Sekretariati i Përgjithshëm i Qeverisë së