Home » Vendi (Page 3)

Vendi

Adrian Bilalli kryetar i ri i Parlamentit Studentor të USHT-së

Adrian Bilalli kryetar i ri i Parlamentit Studentor të USHT-së »

3 Dec, 2014

Ardian Billali u emërua kryetar i Parlamentit Studentor duke pasur numër më të

Shpallen të rinjtë fitues për biznes planet më të mira

Shpallen të rinjtë fitues për biznes planet më të mira »

27 Nov, 2014

Ministri i Ekonomisë Bekim Neziri sot shpalli fituesit  e pesë planeve më të

USHT do të zbatojë sistemin elektronik të pagesave

USHT do të zbatojë sistemin elektronik të pagesave »

27 Nov, 2014

Në Universitetin Shtetëror të Tetovës u prezantua sot sistemi Lyra Wallet. Ky sistem

AAG me fushatë sensibilizuese me rastin e ditës ndërkombëtare kundër dhunës në familje

AAG me fushatë sensibilizuese me rastin e ditës ndërkombëtare kundër dhunës në familje »

24 Nov, 2014

Fushata “Dhuna nuk eshte zgjidhje”,  organizohet me rastin e ditës ndërkombëtare kundër dhunës

QMBI uron ditën e alfabetit

QMBI uron ditën e alfabetit »

22 Nov, 2014

Sot që shënojmë 22 nëntorin, Ditën e Alfabetit, të vendosur 106 vjet më

Imazhe nga ‘Xhamia e Larme’ dhe ‘Isak Xhamia’ në bankënotat e reja

Imazhe nga ‘Xhamia e Larme’ dhe ‘Isak Xhamia’ në bankënotat e reja »

20 Nov, 2014

Këshilli i Bankës Popullore në seancën e sotme e pranoi Informacionin për zgjidhjen

Problemet e të rinjve në rajon: Ata janë me master, programues, ekonomistët, por punojnë si kamarierë dhe tregtarë

Problemet e të rinjve në rajon: Ata janë me master, programues, ekonomistët, por punojnë si kamarierë dhe tregtarë »

19 Nov, 2014

SARAJEVË/ZAGREB/PODGORICË/SHKUP/PRISHTINË (AA) –

Të rinjtë e Ballkanit Perëndimor, përveç shtetit të dikurshëm të përbashkët

664 milionë euro shtesë pa kthim

664 milionë euro shtesë pa kthim »

18 Nov, 2014

BE ka rritur për 50 milionë ndihmat për Maqedoninë përmes programës IPA 2

Të lira mbi 4.000 vende pune

Të lira mbi 4.000 vende pune »

18 Nov, 2014

Të papunëve dhe atyre të cilët kërkojnë punë për momentin u qëndrojnë në

Intervista me z.Rexhep Alltepe, kryetarin shqiptar të Bursas

Intervista me z.Rexhep Alltepe, kryetarin shqiptar të Bursas »

5 Nov, 2014

Pyetja: Zotëri Alltepe, si ndjeheni në qytetin e paraardhësve tuaj?

Rexhep Alltepe: Ne