Kohështrirja e Lajmeve

Lajme
September 22, 2016

22 Shtatori, Dita botërore pa makina

Uncategorized
September 22, 2016

Houston Texans SOUTH CAROLINA to construct broad baseball confusing

Uncategorized
September 22, 2016

PHILADELPHIA EAGLES 5 MEMBERS TO SEE ALL THROUGH COACHING STAY

Uncategorized
September 22, 2016

Detroit Elephants GM Baby trend Quinn could develop for survive 3 breezes

Uncategorized
September 22, 2016

Joey Bosa may be response for the purpose of Dallas Cowboys

Uncategorized
September 22, 2016

CAROLINA PANTHERS’ GREG OLSEN DRIVE AN AUTOMOBILE ALL-STAR BATTLE TEMPO VAN

Uncategorized
September 22, 2016

Fullbacks dont give good results in your modern-day AMERICAN FOOTBAL

Uncategorized
September 22, 2016

Nfl Eaglecrest gains all the perks Denver colorado Broncos 7-on-7 contest once again

Uncategorized
September 22, 2016

Chi town Offers Way-Too-Early 53-Man Roster in addition to Detail Graph and or chart Prophecy

Uncategorized
September 22, 2016

Houston Texans Adventures by way of Issues Hardly any. 7

Uncategorized
September 22, 2016

Garafolo Honest Reich given the name Eagles’ a problem director

Uncategorized
September 22, 2016

Dolphins prepared to make Dion Nike air jordan a different option if perhaps the guy wishes the application

Uncategorized
September 22, 2016

Detroit Elephants Thing Darryl Tapp Confirms an alternative Family home

Uncategorized
September 22, 2016

Dallas Cowboys Offseason 2016 Go away Haste Is a Burden For that Cowboys With 2016

Uncategorized
September 22, 2016

Bucs continue being hectic along with 19 undrafted novice complimentary agencies

Emigrantët turq nga Evropa kthehen masovikisht në atdhe!

Tendenca e migrimit të qytetarëve turq në Evropë e filluar në vitet e 60-ta nga shekulli i kaluar, tani është e kundërta – mes vitit 2009 dhe 2011 pothuajse 100.000 turq të cilët kanë jetuar në Gjermani janë kthyer në Turqi. “Numri i atyre të cilët janë kthyer në Turqi është më i madh nga të cilët kanë imigruar në Gjermani”, deklaroi zëvendëskryeministri Bekir Bozdag.

Ai shton se situatë e njëjtë është regjistruar edhe në shtete të tjera evropiane dhe potencon se kriza ekonopmike në Evropë ështç faktor që ndikon në këtë tendencë. “Stabiliteti politik, ekonomik dhe adminsitrativ si dhe ekzistenca e ndryshimeve në çdo sferë në Turqi gjithashtu janë faktorë të cilët kontribuojnë për këtë tendencë”, deklaroi Bozdag.

Të ngjajshme