Fenomen i rrallë, bebja lind pa hundë (Foto-Video)

Kjo bebe është kaq e lezetshme, edhe pse ka një problem: ka lindur pa hundë.

Eli lindi në një spital në SHBA dhe një rast i tillë ndodh 1 në 197 milionë.

Mjekët menduan se ai nuk do të mbijetojë, por ai i befasoi të gjithë.

Tani bebja nuk bën zhurmë kur qan, ndaj mamaja nuk ia heq kurrë sytë.

bebe1

bebe3

bebe4

bebe6

bebja