Home » Fotogaleria

Fotogaleria

Home » Fotogaleria » Kampanja "Ta njohim Muhamedin a.s."
Kampanja 'Kercove' - 2013 (3).jpg
Kampanja 'Kercove' - 2013 (3).jpg
Kampanja 'Kercove' - 2013 (4).jpg
Kampanja 'Kercove' - 2013 (4).jpg
Programi kulturoro artistik, në xhaminë e fsh.Trapçindoll, ku të pranishmit patën rastin të ndëgjojnë ligjëratën “Profeti ynë shembull” nga Mr. Kujtim Kasami, recitale, ilhije etj.
Kampanja 'Kercove' - 2013 (2).jpg
Kampanja 'Kercove' - 2013 (2).jpg
Fushata e cila realizohet me rastin e ditëlindjes së Muhamedit a.s. vazhdoi më pas pas namazit të xhumasë ku prej ora 13 deri 15 u bë shpërndarja ë ëmbëlsirave në sheshin e qytetit, ku kalimtarë të rastin patën rastin të shërbehen më nga një ëmbëlsirë dhë të ju shpjegohet arsyeja e aktivitetit nga përfaqësueset e Sektorit të femrës. Si musafire speciale e kësaj ngjarje që e realizon (SF) këtu në Kërçovë ishte znj.Vjollca Mehmedi – Nuredini, deputete e kësaj zone, e cila ngeli e impresionuar nga ideja dhe aktiviteti në fjalë dhe e cila premtoi se do të jetë në mbështetje të aktiviteteve të këtij lloji.
Kampanja 'Kercove' - 2013 (1).jpg
Kampanja 'Kercove' - 2013 (1).jpg
Fushata e cila realizohet me rastin e ditëlindjes së Muhamedit a.s. vazhdoi më pas pas namazit të xhumasë ku prej ora 13 deri 15 u bë shpërndarja ë ëmbëlsirave në sheshin e qytetit, ku kalimtarë të rastin patën rastin të shërbehen më nga një ëmbëlsirë dhë të ju shpjegohet arsyeja e aktivitetit nga përfaqësueset e Sektorit të femrës. Si musafire speciale e kësaj ngjarje që e realizon (SF) këtu në Kërçovë ishte znj.Vjollca Mehmedi – Nuredini, deputete e kësaj zone, e cila ngeli e impresionuar nga ideja dhe aktiviteti në fjalë dhe e cila premtoi se do të jetë në mbështetje të aktiviteteve të këtij lloji.
Kampanja 'Kercove' - 2013.jpg
Kampanja 'Kercove' - 2013.jpg
Ditën e premte më 25.01.2013, me vizitën që u bë në spitalin e Kërçovës në të gjitha repartet, nga Sektori i Femrës pranë degës së Forumit Rinor Islam, me të cilin rast u bë edhe shpërndarja e disa dhuratave modeste.