Home » Fotogaleria

Fotogaleria

Home » Fotogaleria

Kuvendi i VII i FRI-së

Këtë fundjavë (05.01.2013) në prezencë të kuvendarëve të FRI-së, kryesisë qendrore dhe pleqësisë së këtij asociacioni, FRI i zhvilloi punimet kuvendi i regullt vjetor i shtati me radhë.

kuvendi VII - 9.jpg

Aksioni vullnetar i dhurimit të gjakut në Tetovë

Më 16.04.2013, në Qendrën Rinore “FRI” – Tetovë u be dhurimi vullnetar i gjakut nga një numër i madh i të rinjëve, të guximshëm dhe altruistë që bënë donimin e gjakut për Qendrën e Transfuziologjisë të Tetovës në ambientet e Forumit Rinor Islam në Tetovë.

Dhurimi i gjakut ne Tetove, 16.04 (59).JPG

Kuvendi i VIII-të vjetor i FRI-së

Me datë 04.01.2014 në ambientet e “Hotel New Star”, u zhvilluan punimet e kuvendit të VIII-të FRI-së. Realisht kuvendi në fjalë ishte kuvent raportues prej nga edhe kryetari i FRI-së, z. Fevzi Musliu raportoi para kuvendarëve të gjitha aktivitete të cilët janë realizuar vitin që kaloi.

04.01.2014 - Kuvendi i VIII-të i FRI-KQ (75).JPG