FRI organizoi Mbrëmje Kuranore në Kërçovë

Forumi Rinor Islam – Dega në Kërçovë organizoi Mbrëmjen Kuranore tashmë për herë të tetë në Kërçovë.
Aktivitetin e shpalli të hapur kryetari i degës së FRI-së në Kërçovë, Xhemail Ahmedi, me përshëndetje për të pranishmit, pastaj pasoi ligjëratë nga hoxhë Fevzi Musliu rreth vlerës së Kuranit dhe programi u përmbyll me lexim nga Kuranit famëlartë, që prezentuan Hfz. Hakim Iljazi dhe Hfz. Armend Beqiri nga Kosova, të cilët sollën emocione tek 350 agjërues që ishin të pranishëm.
 
Pas mbarimit të aktivitetit u shtrua iftar për të gjithë të pranishmit në Restorantin “Milenium”, Kërçovë.
Të ngjajshme