FRI organizoi turneun tradicional në futboll “Muhamedali Jashari”

Forumi Rinor Islam – Shkup  edhe këtë vit organizoi turneun memorial tradicional në futboll të vogël “Muhamedali Jashari”. Ky turne u zhvillua në sallën sportive “Zef Lush Marku” dhe zgjati dy ditë, ndërsa ekipe të ndryshme futbolli si nga qyteti i Shkupit po ashtu edhe më gjerë patën rastin të garojnë. Në këtë turne memorial morën pjesë gjithsej 20 ekipe, ndërsa u luajtën 20 ndeshje.

Ku turne zgjati dy dite gjegjësisht me datë 09-10.05.2015, kurse i njëjti u përmbyll në mënyrë sportive dhe shume të suksesëshme.

Fitues i vendit të tretë ishte ekipi “Majorka” nga f.Rashçe, vendi i dytë i takoi ekipit “Bani Market” nga Shkupi, kurse fitues i këtij turneu u shpall ekipi “Dëshmori Arben Bajrami” nga Shkupi.

Vlen të përmendet fakti se mjetet e tubuara nga ky turne i dedikohen familjes së të ndjerit Muhamedali Jashari.

Turneu 'Muhamedali Jasharu' (2)

FRI organizoi turneun tradicional në futboll “Muhamedali Jashari”

Turneu 'Muhamedali Jasharu' (3)

FRI organizoi turneun tradicional në futboll “Muhamedali Jashari”

Turneu 'Muhamedali Jasharu' (4)

FRI organizoi turneun tradicional në futboll “Muhamedali Jashari”

Turneu 'Muhamedali Jasharu' (5)

FRI organizoi turneun tradicional në futboll “Muhamedali Jashari”

 

 

Zyra për Marrëdhënie me Publikun e Forumit Rinor Islam

Të ngjajshme