Grupe shpendësh që krijojnë forma misterioze në qiell

Duke fluturua në grup, shumë shpendë, kanë krijuar forma misterioze. Prej formës së balenës, deri tek një shqiponjë gjigante, janë këto disa nga format e krijuara në qiell, nga mijëra zogj.
Këto grupe të mëdha, kanë arrit të krijojnë edhe një lloj fluturake që duket sikur raketë.

Për 20 vite me radhë, një grup studiuesish, kanë bërë hulumtime, se çfarë janë këto forma, që po i krijojnë zogjtë.

Disa mendojnë se këto bëhen për të frikësuar armikun, derisa të tjerë, thonë se janë forma që janë bërë brenda sekondash dhe se është rastësi. /Telegrafi/2(349)3(307)