Kohështrirja e Lajmeve

Lajme FRI
September 25, 2016

FRI organizoi trajnim për semimaturantët e dalluar të Shkupit

Lajme
September 22, 2016

22 Shtatori, Dita botërore pa makina

Uncategorized
September 22, 2016

Houston Texans SOUTH CAROLINA to construct broad baseball confusing

Uncategorized
September 22, 2016

PHILADELPHIA EAGLES 5 MEMBERS TO SEE ALL THROUGH COACHING STAY

Uncategorized
September 22, 2016

Detroit Elephants GM Baby trend Quinn could develop for survive 3 breezes

Uncategorized
September 22, 2016

Joey Bosa may be response for the purpose of Dallas Cowboys

Uncategorized
September 22, 2016

CAROLINA PANTHERS’ GREG OLSEN DRIVE AN AUTOMOBILE ALL-STAR BATTLE TEMPO VAN

Uncategorized
September 22, 2016

Fullbacks dont give good results in your modern-day AMERICAN FOOTBAL

Uncategorized
September 22, 2016

Nfl Eaglecrest gains all the perks Denver colorado Broncos 7-on-7 contest once again

Uncategorized
September 22, 2016

Chi town Offers Way-Too-Early 53-Man Roster in addition to Detail Graph and or chart Prophecy

Uncategorized
September 22, 2016

Houston Texans Adventures by way of Issues Hardly any. 7

Uncategorized
September 22, 2016

Garafolo Honest Reich given the name Eagles’ a problem director

Uncategorized
September 22, 2016

Dolphins prepared to make Dion Nike air jordan a different option if perhaps the guy wishes the application

Uncategorized
September 22, 2016

Detroit Elephants Thing Darryl Tapp Confirms an alternative Family home

Uncategorized
September 22, 2016

Dallas Cowboys Offseason 2016 Go away Haste Is a Burden For that Cowboys With 2016

Maqedonia vendi i tretë më i varfër në Evropë, Shqipëria edhe më e varfër

Maqedonia, për nga varfëria,  radhitet në vendin e tretë në Evropë, sipas të dhënave më të reja të Eurostat. Qytetarët e Maqedonisë janë 65 përqind nën standardin e Unionit Evropian, ashtu si dhe serbët, ndërsa më keq qëndrojnë boshnjakët dhe qytetarët e Republikës së Shqipërisë, të cilët kanë standard më të ulët sipas treguesve të të ardhurave për krye banori.

Nga ana tjetër Luksemburgu edhe vitin që shkoi, ashtu si dhe në vitin 2011 kishte prodhim bruto të brendshëm 2 herë e gjysmë më të madh për krye banori, sipas paritetit të fuqisë blerëse, nga mesatarja në Unionin Evropian.

Për të pasqyruar edhe më qartë dhe në mënyrë më reale standardin jetës së familjeve në Unionin Evropian, Eurostati, krahas Bruto prodhimit të brendshëm për krye banori, ka përdorë edhe treguesin alternativ të harxhimeve reale të çdo banori.

Edhe sipas këtij kriteriumi Maqedonia ndodhet në të njëjtin grup me 60 përqind nën mesataren e UE-së. Edhe sipas kësaj matje Luksemburgu është vendi me standard më të lartë, me 41 përqind, ndërsa  Bullgaria me më të ultin, 51 përqind nën mesataren e UE