Ndryshon renditja e FIFA-s për klubin më të mirë

Real Madridit është lideri i ri i renditjes së UEFA-s. Pas skuadrës madridlene vije Bayern Munchen dhe Barcelona. Në pozitën e katërt gjendet Chelsea, edhe pse së fundi po kalon në një formë shumë të dobët. Dy klubet gjermane Dortmund dhe Schalke kanë rritje në renditje.