Në Tetovë vazhdon shpërndarja e shportave për familjet nevojtare

Gjatë këtyre ditëve Forumi Rinor Islam – Dega në Tetovë në bashkëpunim me Organizaten Humanitare “Kalliri i Mirësisë” vazhdojnë me shpërndarjen e pakove me produke ushqimore.

Shpërndarja e radhës ishte në fshatrat: Çellopek, Miletinë, Sedllarcë, Bogovinë, Pirok, Kallnik, Pallçish i Epërm, Gajre dhe Shipkovicë.

Aktiviteti do të vazhdojë edhe ditët në vijim ku do të përfshihen të gjitha fshatrat e rajonit të Tetovës dhe më gjërë.

anigif

Të ngjajshme