Kohështrirja e Lajmeve

Lajme FRI
September 27, 2016

Hapja solemne e vitit akademik në Qendrën Rinore të FRI-së

Lajme FRI
September 25, 2016

FRI organizoi trajnim për semimaturantët e dalluar të Shkupit

Lajme
September 22, 2016

22 Shtatori, Dita botërore pa makina

Uncategorized
September 22, 2016

Houston Texans SOUTH CAROLINA to construct broad baseball confusing

Uncategorized
September 22, 2016

PHILADELPHIA EAGLES 5 MEMBERS TO SEE ALL THROUGH COACHING STAY

Uncategorized
September 22, 2016

Detroit Elephants GM Baby trend Quinn could develop for survive 3 breezes

Uncategorized
September 22, 2016

Joey Bosa may be response for the purpose of Dallas Cowboys

Uncategorized
September 22, 2016

CAROLINA PANTHERS’ GREG OLSEN DRIVE AN AUTOMOBILE ALL-STAR BATTLE TEMPO VAN

Uncategorized
September 22, 2016

Fullbacks dont give good results in your modern-day AMERICAN FOOTBAL

Uncategorized
September 22, 2016

Nfl Eaglecrest gains all the perks Denver colorado Broncos 7-on-7 contest once again

Uncategorized
September 22, 2016

Chi town Offers Way-Too-Early 53-Man Roster in addition to Detail Graph and or chart Prophecy

Uncategorized
September 22, 2016

Houston Texans Adventures by way of Issues Hardly any. 7

Uncategorized
September 22, 2016

Garafolo Honest Reich given the name Eagles’ a problem director

Uncategorized
September 22, 2016

Dolphins prepared to make Dion Nike air jordan a different option if perhaps the guy wishes the application

Uncategorized
September 22, 2016

Detroit Elephants Thing Darryl Tapp Confirms an alternative Family home

Serbja kthehet në islam: prej sot “Selam aleykum” dhe jo “zdravo”!

Një qytetare nga Pançeva fillon hisotirinë saj të vërtetë duke vënë shaminë pasi i tha lamutumirën ortodoksizmit. Ajo ka përqafuar islamin me plotë dëshirë dhe vullnetë të madh edhe ate  pas vizitës së të saj të parë në Sarajevë.  Natasha vjen  ka një shtet (Serbia) që kishte kryer gjenocid me vite të tëra, kanë shkruar mediat e huaja, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

“Emri Nejra më pëlqen për mua. Gjithashtu, unë do të doja të shkojë në Bosnje, dhe kështu të jetë më afër burimit të besimit, njerëzit e dashur për mua… ” – thotë ish-Natasha, sot Nejra Gačić nga  Pançeva, bashkëshorte dhe nënë krenare të katër djemve.